Εκλογές ΤΩΡΑ ζητά ο Μητσοτάκης: Να φύγει η ανίκανη παρέα που διοικεί τον τόπο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε υψηλούς τόνους συνεχίζει να τοποθετείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στέλνει μήνυμα για άμεση προσφυγή στις κάλπες.

«Αυτή η ανίκανη παρέα που διοικεί τον τόπο πρέπει να φύγει το γρηγορότερο δυνατό. Με εκλογές. Με την απόφαση του ελληνικού λαού» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στο «Κεφάλαιο».

«Το κόστος της συνέχισης της καταστροφής είναι απείρως μεγαλύτερο, από το κόστος της διαδικασίας απομάκρυνσής τους. Ας το

καταλάβουν. Πρέπει να φύγουν. Η χώρα μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι στην τέλεια καταιγίδα» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

Όσον αφορά τα περί οικουμενικής κυβέρνησης, ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε πως «οικουμενικό σχήμα πάνω σε λαϊκισμό, διχασμό και καθεστωτική νοοτροπία δεν χτίζεται» και διαβεβαίωσε ότι όποτε και αν γίνουν εκλογές η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα με μεγάλη διαφορά.
Συνεχίζοντας, ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε αναποτελεσματική και ατελέσφορη την πολιτική της κυβέρνησης και υποστήριξε πως χρειάζεται επειγόντως αλλαγή πλεύσης: «Οι λάθος παρεμβάσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν δεσμεύουν σε τίποτα μια νέα Κυβέρνηση. Αλλά θέλω να προειδοποιήσω τους πάντες: Όσο περισσότερο μένει αυτή η Κυβέρνηση, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ζημιά».

Όσον αφορά το προσφυγικό, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για ανεξέλεγκτη κατάσταση και χαρακτήρισε «έκτρωμα» τον νόμο για το προσφυγικό. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα της Εξεταστικής για την «περίοδο Βαρουφάκη», λέγοντας πως «είναι πολύ σημαντικό να μάθουν οι Έλληνες πολίτες αν η κυβέρνηση γνώριζε ότι θα προέκυπτε “κλείσιμο” των τραπεζών και με τις ενέργειες ή παραλείψεις της επέφερε τη συνέπεια αυτή, δηλαδή την επιβολή κεφαλαιακών περιορισμών, την υπογραφή του 3ου Μνημονίου και την ανάγκη νέας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών με όλες τις δυσμενείς συνέπειες για την ελληνική οικονομία και κοινωνία που βιώνουμε τώρα».

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει τις επισκέψεις του στην περιφέρεια ενόψει του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου και περιοδεύει σήμερα στο νομό Λάρισας.