Τράκαρε μόνος του και συνέχισε να οδηγεί ενώ διαλυόταν το αμάξι στον δρόμο-Δείτε βίντεο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη λεωφόρο Κατεχάκη στην Αθήνα, εκεί όπου ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, τράκαρε αλλά δεν ακινητοποίησε το όχημα, συνεχίζοντας να πατάει γκάζι.

Το βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε η ομάδα Up Stories στο διαδίκτυο, δείχνει όλα όσα συνέβησαν εκείνα τα λεπτά, στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, με τον οδηγό παρά το ατύχημα που προηγήθηκε να πατάει κατά διαστήματα γκάζι, τα λάστιχα του οχήματος να ξεφουσκώνουν και τμήματα από το ΙΧ να φεύγουν δεξιά και αριστερά.

Οι εικόνες καταγράφονται από αυτοκίνητο που ακολουθεί. Ακούγονται κι οι αντιδράσεις του οδηγού που βλέπει το μισοδιαλυμένο όχημα σε διπλανό ρεύμα κυκλοφορίας. Κάποιοι κορνάρουν και άλλοι του κάνουν νοήματα. Εκείνος όμως συνεχίζει.

Δείτε το βίντεο εδώ:

https://www.megatv.com?p=1513401

Το αυτοκίνητο περνάει από τον Βύρωνα στην Περιφερειακή και συνεχίζει. Ο οδηγός αν και δεν έχει ορατότητα συνεχίζει.

Όλα είχαν ξεκινήσει λίγα λεπτά νωρίτερα όταν το αυτοκίνητο προσέκρουσε με ταχύτητα στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Παρά το γεγονός πως υπάρχουν ζημιές και πως τα λάστιχα χάνουν αέρα, ο οδηγός πατάει το γκάζι και συνεχίζει.

Αυτό το στιγμιότυπο δείχνει το βαθμό της επικινδυνότητας και το μέγεθος της ασυνειδησίας. Ο προφυλακτήρας στον αέρα, το καπό διαλυμένο, η μηχανή του οχήματος εκτεθειμένη και τα λάστιχα δίχως αέρα.Για πάνω από ένα λεπτό, το όχημα ακουμπάει στο πεζοδρόμιο και οι ζάντες του καταστρέφονται. Ο κίνδυνος για ένα σοβαρότατο ατύχημα στο σημείο είναι διαρκής και κάνει ορισμένους από τους οδηγούς που ακολουθούν να αφήνουν απόσταση ασφαλείας

Οδήγηση στα τυφλά με ένα ρίσκο εγκληματικό. Είναι 09:30 το πρωί της Δευτέρας 22 Απριλίου και η κίνηση στη λεωφόρο κατεχάκη παραμένει αυξημένη.

Το αν ο οδηγός κατάφερε να φτάσει στον προορισμό του παραμένει άγνωστο. Το βίντεο ολοκληρώνεται τη στιγμή που το όχημα με την κάμερα το προσπερνάει και συνεχίζει την πορεία του.

Λάθη εγκληματικά που στοιχίζουν την ώρα που τα τροχαία αυξάνονται δραματικά και μέσα στο 2024, σε μια χώρα που κάθε χρόνο χάνει στην ασφάλτο, τον πληθυσμό ενός ολόκληρου χωριού.

«Δε θυμάμαι τίποτα», λέει ο οδηγός του αυτοκινήτου

Η εκπομπή του Live News επικοινώνησε με τον οδηγό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, όπου ανέφερε:

«Με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι. Γιατί παίρνω κάποια αγωγή για το άγχος και προφανώς με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι και μετά δεν ξέρω τι έγινε από το σοκ. Προχώρησα και πήγα κανονικά στη δουλειά μου. Δεν θυμάμαι καθόλου, αυτό είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, δεν θυμάμαι καθόλου. Δεν έχω ιδέα πως έγινε. Απλώς, το μόνο που ξέρω είναι ότι μετά πήρα το αυτοκίνητοκανονικά και πήγα στη δουλειά μου και όταν βγήκα από το αυτοκίνητο έπαθα σοκ. Είδα τη ζημιά και λέω «τι έγινε εδώ;». Εφόσον έχει τα πλάνα, πώς έγινε; Πες μου και εμένα για να καταλάβω δηλαδή. Προχωράει το αυτοκίνητο και πέφτω πάνω σε, γιατί εμένα μου είπαν ότι έπεσα πάνω σε μια μάντρα και την επόμενη μέρα έψαχνα να δω σε ποια μάντρα έπεσα. Ουσιαστικά στρίβω στο φανάρι, κάπου εκεί αρχίζω και συνέρχομαι μάλλον, βλέπω μπροστά μου το καπό που είχε διπλώσει και λέω τι είναι αυτό και μπαίνω στο πάρκινγκ.

Άκουγα ένα κρακ- κρακ γιατί μου είχε φύγει και η ρόδα, το λάστιχο. Χάνω τη μνήμη μου, παθαίνω αμνησίες. Προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη τι είναι. Μάλιστα, όταν έγινε το ατύχημα, μου λέει ο γιατρός ”δεν μπορείς να οδηγείς εσύ”».

Πηγή: megatv.com