Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ρέντη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ακόμα μια επίσκεψη στον Πειραιά θα πραγματοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα 22 Απριλίου κατά τις 11:00 το πρωί.

Στα πλαίσια των επισκέψεών του ανά την επικράτεια, με αφορμή τις επικείμενες Ευρωεκλογές σε 50 μέρες, ο Πρωθυπουργός φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να «πάρει πάνω του» και αυτή την εκλογική αναμέτρηση!

Για αυτό και τις τελευταίες μέρες έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα με επισκέψεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Μια από τις πρώτες περιοχές θα είναι και ο Ρέντης της Β Εκλογικής Περιφέρειας Πειραιά, στην οποία δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ο Πρωθυπουργός υπήρξε υποψήφιος Βουλευτής.

Όπως δεν πρέπει να λησμονείται το γεγονός ότι επί θητείας Κυριάκου Μητσοτάκη η ΝΔ κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να «αλώσει» τη Β’ Πειραιά καταγράφοντας μεγαλειώδεις νίκες τόσο στις βουλευτικές όσο και στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές!

Τη Δευτέρα λοιπόν ο Πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πλήθος κατοίκων της περιοχής του Ρέντη, αλλά και της Νίκαιας και των γύρω γειτονιών, στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης, αλλά και μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης των λαϊκών στρωμάτων στο πρόσωπό του ενόψει Ευρωεκλογών.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή της ΝΔ του Πειραιά, αναμένεται πλήθος νεοδημοκρατών στην θερμή υποδοχή του Πρωθυπουργού στο Ρέντη!

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση «κορυφής» Μητσοτάκη – Κατσαφάδου στο Μαξίμου – Τι είπαν;