Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για την 44χρονη που έπαθε ανακοπή και πeθανε μπροστά στο 7χpoνο παιδί της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η μητέρα που έπαθε ανακοπή και πέθανε ενώ περπατούσε στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, πονούσε επί τρεις ημέρες στο στήθος.

Η 44χρονη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε πόνους στο στήθος της επί τρεις ημέρες, χωρίς όμως να επισκεφθεί ή να επικοινωνήσει με γιατρό για τους πόνους αυτούς. «Πιθανότατα περνούσε έμφραγμα» εξηγεί στη LiFO ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΚΑΒ, Απόστολος Δάμκαλης, που προσθέτει πως έμφργμα σε γυναίκα αυτής της ηλικίας είναι μεν σχετικά σπάνιο, αλλά συμβαίνει.

Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε για το περιστατικό και πολύ άμεσα έστειλε στο σημείο, στην πλατεία Κορνάρου στο Ηράκλειο, μία μοτοσικλέτα και κινητή μονάδα με γιατρό, που πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν για να βοήθήσουν τη γυναίκα. Όταν έφτασε το ΕΚΑΒ στη γυναίκα, μαζί με την 44χρονη βρισκόταν το παιδί της. Οι διασώστες κάλεσαν την αστυνομία, καθώς η γυναίκα χρειαζόταν να μεταφερθεί σε νοσοκομείο και δεν ήταν δυνατόν το παιδί της να πάει μαζί της, ανέφερε ο κ. Δάμκαλης στη LiFO.

Δυστυχώς και παρότι οι προσπάθειες για να σωθεί η ζωή της 44χρονης συνεχίστηκαν και στο νοσοκομείο, η γυναίκα πέθανε από ανακοπή καρδιάς.