Μητέρα έχασε το παιδί της σε πλατεία και έπαθε ανακоπή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τραγωδία στο Ηράκλειο

Σκηνές πανικού το πρωί στην πλατεία Κορνάρου στο Ηράκλειο, με μια μητέρα να παθαίνει ανακοπή. Είχε χάσει ξαφνικά από το οπτικό της πεδίο το παιδί της και κατέρρευσε…

Οι γιατροί δίνουν μάχη να επαναφέρουν τη μητέρα που έπαθε ανακοπή το πρωί, στην πλατεία Κορνάρου στο Ηράκλειο. Η άτυχη γυναίκα κατέρρευσε, όταν διαπίστωσε πως το παιδί της που ήταν μαζί της είχε απομακρυνθεί από κοντά της, χωρίς να καταλάβει το παραμικρό.

Όπως έγινε γνωστό το ανήλικο παιδί είχε πάει σε γειτονική επιχείρηση. Παρέμεινε μέχρι να σπεύσουν συγγενείς του, για να το παραλάβουν. Το μυαλό όλων βρίσκεται στη μητέρα του, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Η γυναίκα σωριάστηκε στην πλατεία έχοντας πάθει ανακοπή, με τους διασώστες του ΕΚΑΒ, που εν τω μεταξύ έφτασαν στο σημείο, να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την επαναφέρουν.

Την ίδια ώρα, δύναμη της Ομάδας ΔΙΑΣ ξεκίνησε να αναζητά το παιδί της γυναίκας, το οποίο τελικά βρέθηκε μετά από λίγο σε παρακείμενη επιχείρηση, οι υπεύθυνοι της οποίας το είχαν υπό την προστασία τους έως ότου εμφανιστεί κάποιο συγγενικό πρόσωπο για να το παραλάβει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, η γυναίκα διακομίστηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας της να παραμένει προς το παρόν άγνωστη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ειδοποιήθηκαν ταχύτατα συγγενείς της γυναίκας που έσπευσαν στο σημείο ανάστατοι. Ορισμένοι ξεκίνησαν λίγο αργότερα για το νοσοκομείο, με την ελπίδα ότι θα ακούσουν μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.