Ο Θοδωρής Δρίτσας δεν θέλει να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι πρώτες ''μικρές'' υποψηφιότητες για το Δήμο Πειραιά έχουν ήδη ανακοινωθεί και επισήμως. Καμία ανακοίνωση ακόμα όμως από τους δυο πρωταγωνιστές! Και ενώ η εκ νέου υποψηφιότητα του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου πρέπει να θεωρείται δεδομένη, μαύρο κουτί παραμένει η υποψηφιότητα που θα στηριχθεί από την αξιωματική αντιπολίτευση, τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το μοναδικό όνομα που ακούγεται εδώ και μήνες, χωρίς βέβαια ο ίδιος να έχει επιβεβαιώσει τα όσα ακούγονται, είναι ο Βουλευτής Α΄ Πειραιά & Νήσων του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας.

Το τελευταίο διάστημα, κάποιοι μάλιστα διαρρέουν και αποτελέσματα ''μυστικών'' δημοσκοπήσεων, που τον φέρνουν μπροστά από τον Βασίλη Μιχαλολιάκο με τουλάχιστον 10 ποσοστιαίες μονάδες!

Αλλά πού τελειώνει η αλήθεια και πού ξεκινά το ψέμα;;;

Είναι γεγονός ότι ο Θοδωρής Δρίτσας είναι γνώστης τόσο του Πειραιά όσο και των Πειραιωτών.
Ως εκ τούτου αντιλαμβάνεται, επειδή κυκλοφορεί στον Πειραιά, ότι η διαρροή αυτών των δημοσκοπήσεων, μόνο στόχο έχουν να του ασκήσουν πίεση ή κατά άλλους να τον πείσουν να κατέλθει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως Δήμαρχος Πειραιά, αφού πρώτα παραιτηθεί της βουλευτικής του έδρας

Άνθρωπος από το περιβάλλον του Θοδωρή Δρίτσα μας σχολίαζε μεταξύ σοβαρού και αστείου:
''Μα καλά, σε λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι Κυβέρνηση και ο Δρίτσας πρωτοκλασάτος Υπουργός, και θα παραιτηθεί για να κατέβει για Δήμαρχος στον υπερχρεωμένο Πειραιά;''

Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει ότι μετά τον Θοδωρή Δρίτσα είναι το χάος πολιτικά στον Πειραιά, μιας και το πολιτικό προσωπικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο μεγάλο λιμάνι, δεν έχει να παρουσιάσει άλλο στέλεχος αντίστοιχου βεληνεκούς που θα μπορούσε να κοντράρει στα ίσα τον Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Ό,τι και να γίνει στο τέλος, είτε υπερισχύσει η κομματική πειθαρχία και ο Θοδωρής Δρίτσας είναι τελικά υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά είτε υπερισχύσει η λογική του κ. Δρίτσα, ένα είναι το σίγουρο, μέχρι να ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ, οι ζυμώσεις και οι διεργασίες θα δίνουν και θα παίρνουν... και εμείς θα είμαστε εκεί για να σας μεταφέρουμε όλες τις εξελίξεις!