Περιφέρεια Αττικής – Εκλογές 2023: 3 νέα δυνατά ονόματα με Χαρδαλιά στον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- «Σαρώνει» ο Χαρδαλιάς σε Πειραιά και Νησιά

- Ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ψηφοδέλτιο σε Πειραιά & Αργοσαρωνικό με υποψήφιους «από το πάνω ράφι»

- Έρχονται νέες πολύ δυνατές υποψηφιότητες που θα αλλάξουν τους συσχετισμούς 

Ένας μεγαλογιατρός, μια εφοριακός και ένας επιχειρηματίας υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τον Νίκο Χαρδαλιά στον Πειραιά.

«Σκάνε» νέες δυνατές υποψηφιότητες στον Πειραιά, με τον Νίκο Χαρδαλιά να καταρτά το πιο δυνατό περιφερειακό ψηφοδέλτιο που συγκροτήθηκε ποτέ στο Μεγάλο Λιμάνι!

Μετά την ισχυρή υποψηφιότητα Μανωλάκου και την πρώτη σε σταυρούς Δημοτική Σύμβουλο Νίκαιας Ρέντη Γεωργαντζέλη, το PP αποκαλύπτει 3 νέα δυνατά χαρτιά του Νίκου Χαρδαλιά που θα πέσουν στη μάχη των Περιφερειακών Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στον Πειραιά.

Πρόκειται για κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένους Πειραιώτες που έχουν καταξιωθεί στις δουλειές τους, αλλά έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία και σε εκλογικές διαδικασίες.

Ποιοι είναι οι 3 νέοι «σωματοφύλακες» του Χαρδαλιά στον Πειραιά

1. Λευτέρης Βρουβάκης

Ο γνωστός και καταξιωμένος Πειραιώτης Πνευμονολόγος, διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο του Πειραιά ενώ συμμετέχει σε συνέδρια και επιστημονικές ημερίδες σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Είναι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, καθώς είχε κατέβει υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Βλαχάκου και εξελέγη «στο χαλαρό» λαμβάνοντας περίπου 2.000 σταυρούς!

Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι ιστορικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ (νεολαία ΝΔ) και διατηρεί φιλική σχέση με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής της ΝΔ από παλιά!

Αναμένεται να έχει τη στήριξη του Νίκου Βλαχάκου, του ιατρικού κόσμου του Πειραιά και της παλιάς ΟΝΝΕΔ.

2. Σούλα Λεωτσάκου

Εφοριακός με σημαντική καριέρα στο δημόσιο τομέα, στις περιοχές του Πειραιά και των Νησιών του Αργοσαρωνικού.

Ιδιαίτερα δυναμική γυναίκα και εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο. Διατηρεί τη θέση της Αντιπροέδρου στο ΔΣ της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά.

Διατηρεί άριστες σχέσεις με τη Δόμνα Μιχαηλίδου.

Αναμένεται να έχει τη στήριξη τόσο του Γραφείου της Πειραιώτισσας Υφυπουργού όσο και του Νίκου Βλαχάκου.

3. Γιάννης Κακαβίτσας

Πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Περάματος και μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Επιτυχημένος Επιχειρηματίας με έντονη κοινωνική δραστηριότητα και υποστηριχτής του κινήματος εθελοντισμού, ενώ έχει σημαντικές διακρίσεις στο χώρο των πολεμικών τεχνών.

Αναμένεται να έχει τη στήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και ενός Βουλευτή της Β Πειραιά!

Έρχονται και άλλες πολύ δυνατές υποψηφιότητες με τον Νίκο Χαρδαλιά σε Πειραιά & Νησιά

Μείνετε συντονισμένοι στο PP, γιατί τα επόμενα 24ωρα «σκάνε» κι άλλες πολύ δυνατές υποψηφιότητες τόσο για τον Πειραιά όσο και για τον Αργοσαρωνικό, που θα ταράξουν τα νερά και θα αλλάξουν τους συσχετισμούς.

Γενικά, το «παιχνίδι» της Περιφέρειας στον Πειραιά γίνεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, κάτι που μόνο καλό είναι για το συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά!

Όπως όλα δείχνουν, ο συνδυασμός «Αττική Μπροστά» του Νίκου Χαρδαλιά θα σαρώσει σε Πειραιά και Νησιά αν επιβεβαιωθούν και οι νέες υποψηφιότητες που φτάνουν στα αυτιά μας.

Πρόκειται για υποψηφιότητες «από το πάνω ράφι», που με τους ήδη ανακοινωμένους - εκλεγμένους του Πατούλη, θα σαρώσουν ό,τι κινείται σε Πειραιά και Νησιά!

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023 – Περιφέρεια Αττικής: Η νίκη Χαρδαλιά έρχεται από τον Πειραιά… με πολύ ισχυρό ψηφοδέλτιο!

Αποκλειστικό – Εκλογές Περιφέρειας Αττικής: Υποψήφιος στον Πειραιά ο Μανωλάκος με Νίκο Χαρδαλιά!