Η νίκη Μαραγκάκη στον Δήμο Νίκαιας – Ρέντη απ΄την 1η Κυριακή και η συμβολή Λεγάκη στο νικηφόρο αποτέλεσμα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Από την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών ξεκαθάρισε το πεδίο στον Δήμο Νίκαιας Ρέντη αφού ο μεγάλος Νικητής ήταν ο Κωνσταντίνος Μαραγκάκης και ο συνδυασμός του ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ''.

Ένα πρόσωπο που ξεχώρισε για τον τίμιο αγώνα του με την παράταξη του Κώστα Μαραγκάκη είναι ο Γιώργος Λεγάκης.
Ο Γιώργος Λεγάκης είναι ένας δημοτικός σύμβουλος με ήθος  και σεβασμό στον δημότη της Νίκαιας -Ρέντη.
Δεν είναι τυχαίο που για πολλά χρόνια εκλέγεται πάντα στις πρώτες θέσεις και παρά την λογική φυσική φθορά που επέρχεται στην εκάστοτε δημοτική αρχή που ασκεί διοίκηση, ο ίδιος παραμένει αφθαρτος , αυθεντικός και  πρώτος στον Ρέντη!
Όμως επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, κι αυτή την πρωτιά αλλά και τις πολιτικές αξίες που απέκτησε, τις έχει κατακτήσει με επίπονη και συστηματική δουλειά , αφού ο ίδιος έχει θητεύσει για πολλά χρόνια στο πλευρό του Γιώργου Ιωακειμίδη , απ΄ τους πιο επιτυχημένους Δημαρχους στη χώρα και βέβαια τα οφείλει κυρίως στην κρυστάλλινη προσωπικότητα του που με ευαισθησίες , εξυπηρέτηση και προσφορά στον συνάνθρωπο πορεύεται ως αυτοδιοικητικός.
Η πείρα και  η αποτελεσματικότητα που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα στην ασκηση της διοίκησης από διάφορα χαρτοφυλάκια του Δήμου Νικαιας και Ρέντη σε  συνεργασία και με άλλους ικανούς αιρετούς της παράταξης Μαραγκάκη, αποτελούν την εγγύηση για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου Νίκαιας  - Ρέντη .
Θωμάς Ι. Σκούρτης
 
Αντιπρόεδρος  
της Πανελλήνιας Ένωσης Φωτοειδησεογράφων,
 
Φωτογράφων και Εικονοληπτών Επικαίρων(ΠΕΦΦΕΕ)