Εκλογές 2023 – Περιφέρεια Αττικής: Η νίκη Χαρδαλιά έρχεται από τον Πειραιά… με πολύ ισχυρό ψηφοδέλτιο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Αττική Μπροστά με Νίκο Χαρδαλιά… και στον Πειραιά!

Μετά και τον Δεκαπενταύγουστο, οδεύουμε πλέον στην τελική ευθεία των Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2023, σε Δήμους και Περιφέρειες.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εκλογικές αναμετρήσεις - για πολλούς λόγους - είναι και αυτή της Περιφέρειας Αττικής, της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας με τον σχεδόν μισό πληθυσμό της!

Σε αυτή την εκλογική μάχη, η ΝΔ επέλεξε ως «μπροστάρη» τον μπαρουτοκαπνισμένο αυτοδιοικητικά Νίκο Χαρδαλιά!

Οι πληροφορίες του PP αναφέρουν ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την ανθρωπογεωγραφία των κομματικών και αυτοδιοικητικών στελεχών της ΝΔ, έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιλογή των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων, με στόχο την επιλογή των πλέον εκλογικά ισχυρών «παιχτών»!

Τι συμβαίνει με το ψηφοδέλτιο του Πειραιά

Κάτι που δε γνωρίζουν αρκετοί, είναι η ιδιαίτερη σχέση του Νίκου Χαρδαλιά με τις γειτονιές της Α και Β Πειραιά!

Και την ιδιαίτερη αγάπη που έχει για το μεγάλο λιμάνι!

Επειδή γνωρίζει την εκλογική σημασία που παίζει ο Πειραιάς, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο Νίκος Χαρδαλιάς καταρτίζει ένα πολύ ισχυρό ψηφοδέλτιο!

Όπως αποκάλυψε σήμερα το PP, μια από τις νέες δυνατές υποψηφιότητες είναι και αυτή του Λεωνίδα Μανωλάκου, αδερφού του πρώην Βουλευτή της ΝΔ στην Α Πειραιά Νίκου Μανωλάκου.

Αλλά έπεται συνέχεια, καθώς ακολουθεί μια ακόμα πιο ισχυρή υποψηφιότητα τις επόμενες μέρες που μαζί με αυτή του κ. Μανωλάκου, θα «ανακατέψουν» την τράπουλα και θα προσδώσουν ιδιαίτερη δυναμική στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά!

Ο μεγάλος ανταγωνισμός που αναμένεται να αναπτυχθεί μεταξύ των ισχυρών υποψηφίων του Νίκου Χαρδαλιά στον Πειραιά, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα ενισχύσει σημαντικά το συνδυασμό του «Αττική Μπροστά»!

«Αυτός άλλωστε δεν είναι ο στόχος της ΝΔ;» σχολίασε στο PP υψηλόβαθμο κομματικό στέλεχος της Πειραιώς, αναφορικά με το ισχυρό ψηφοδέλτιο του Πειραιά!