Αποκλειστικό – Εκλογές Περιφέρειας Αττικής: Υποψήφιος στον Πειραιά ο Μανωλάκος με Νίκο Χαρδαλιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια νέα δυνατή υποψηφιότητα αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες για την Περιφέρεια Αττικής από τον Νίκο Χαρδαλιά, στον Πειραιά!

Με δεδομένη την πλήρη ενσωμάτωση του συνδυασμού Πατούλη και την εκ νέου υποψηφιότητα των εκλεγμένων Περιφερειακών Συμβούλων Πειραιά με την παράταξη Χαρδαλιά, τις επόμενες μέρες ανακοινώνονται και νέες «βαριές» υποψηφιότητες στο Λιμάνι.

Μια εξ αυτών είναι ο Ανώτερος  Αξιωματικός του Λιμενικού εν αποστρατεία και αδερφός του πρώην Βουλευτή της ΝΔ στην Α Πειραιά Νίκου Μανωλάκου, Λεωνίδας Μανωλάκος!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του PP οι δυο μεριές έχουν δώσει τα χέρια, ενώ ο κ. Μανωλάκος ήδη έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες του προεκλογικού του αγώνα.

Πρόκειται για μια ισχυρή υποψηφιότητα όπως αναφέρει ιστορικό στέλεχος της ΝΔ του Πειραιά στο PP.

Ενώ συνεχίζει λέγοντας: «Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι ο αδερφός του Στρατηγός ε.α. στις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές έλαβε πάνω από 10.000 σταυρούς στην Α Πειραιά»!

Ο Λεωνίδας Μανωλάκος είναι ιδιαίτερα αγαπητός χωρίς αντιπάθειες στον Πειραιά, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και ο αδερφός του έχουν βοηθήσει πολλά Πειραιωτόπουλα σε στρατό και λιμενικό για δεκαετίες.

Φαίνεται ότι η υποψηφιότητα Μανωλάκου, με έντονη διείσδυση στο μανιάτικο στοιχείο και στα λαϊκά στρώματα του Πειραιά, έρχεται να ταράξει τα νερά, αλλάζοντας τις μέχρι σήμερα ισορροπίες.

Έρχεται κι άλλη πολύ δυνατή υποψηφιότητα στον Πειραιά

Με δεδομένο ότι οι πληροφορίες του PP αναφέρουν ότι αναμένεται και νέο μεγάλο «μπάμ» με ακόμα μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα στον Πειραιά τις επόμενες μέρες, τότε το «παιχνίδι» στο Λιμάνι αναμένεται να γίνει πολύ σκληρό, κάτι βέβαια που μόνο ως θετική εξέλιξη αποτελεί για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος έχει ζητήσει τους καλύτερους για αυτήν την εκλογική μάχη!