Νίκος Χαρδαλιάς – Πειραιάς: Υποψήφια η 1η Δημοτική Σύμβουλος Νίκαιας – Ρέντη και κολλητή του Παναγιώτη Γιαννάκη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Αποκλειστικό: Κλείδωσε νέα δυνατή υποψηφιότητα για Νίκο Χαρδαλιά στον Πειραιά

- Τι συνδέει τον Νίκο Χαρδαλιά και τον Παναγιώτη Γιαννάκη με τη νέα υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο Πειραιά 

Ακόμα μια δυνατή μεταγραφή από το Δήμο Νίκαιας - Ρέντη αυτή τη φορά φαίνεται ότι έχει κάνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής της ΝΔ Νίκος Χαρδαλιάς!

Η στρατηγική του Νίκου Χαρδαλιά είναι ξεκάθαρη και η εντολή του είναι να ενισχυθούν σημαντικά τα ψηφοδέλτια όλων των τομέων της Περιφέρειας Αττικής, με έμπειρα και εκλογικά ικανά στελέχη της αυτοδιοίκησης και του επιχειρείν, προκειμένου να υπάρξει η μέγιστη δυνατή συσπείρωση στις κάλπες.

Μεγάλη βαρύτητα δίνεται και στον Πειραιά, καθώς αποτελεί βαρόμετρο για την εκλογική μάχη της 8ης Οκτωβρίου.

Στα πλαίσια αυτά, ο Νίκος Χαρδαλιάς συνεχίζει το μπαράζ νέων υποψηφιοτήτων, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PP, φέρεται να έχει κλειδώσει και η συμμετοχή της Τζένης Γεωργαντζέλη στα ψηφοδέλτια του συνδυασμού «Αττική Μπροστά».

Ποια είναι η Τζένη Γεωργαντζέλη και τι τη «δένει» με τον Νίκο Χαρδαλιά και τον Παναγιώτη Γιαννάκη 

Πρόκειται για ιδιαίτερα έμπειρη αυτοδιοικητικό με δεκαετίες ενασχόλησης στα κοινά του Δήμου Νίκαιας - Ρέντη, όπου εκλέγεται διαρκώς ως Δημοτική Σύμβουλος!

Μάλιστα, ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που τη συνδέει με τον Νίκο Χαρδαλιά και που φαίνεται να έπαιξε επίσης σημαντικό ρόλο στην επιλογή της, είναι το στοιχείο της προσφυγιάς και της κοινής καταγωγής από τη Μικρά Ασία!

Η Τζένη Γεωργαντζέλη μάλιστα είναι και Προέδρος ενός εκ των μεγαλύτερων συλλόγων προσφύγων της Νίκαιας με εκατοντάδες μέλη, του συλλόγου Δαρδανελλιωτών Νίκαιας!

Η ίδια διατηρεί άριστες σχέσεις και με τον Νικαιώτες εθνικό ήρωα της εθνικής ομάδας μπάσκετ του 1987 Παναγιώτη Γιαννάκη!

Μάλιστα ήταν εκείνη που πρωτοστάτησε ως διευθύντρια στην ονοματοδοσία του 1ου ΕΠΑΛ Νίκαιας σε «Παναγιώτης Γιαννάκης» το 2018!

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του PP, έχει ήδη κλείσει και νέο πολύ βαρύ όνομα για το ψηφοδέλτιο του Πειραιά, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί τος επόμενες μέρες!

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023 – Περιφέρεια Αττικής: Η νίκη Χαρδαλιά έρχεται από τον Πειραιά… με πολύ ισχυρό ψηφοδέλτιο!