Σκληρή αντιπολίτευση σε ΝΔ και Κυβέρνηση από Αντιπεριφερειάρχη του Πατούλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Πειραιώτης Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Σταύρος Βοϊδονικόλας άσκησε δριμεία κριτική σε ΝΔ και Κυβέρνηση Μητσοτάκη, «χτυπώντας» δημόσια Σκυλακάκη και Οικονόμου

Στην Πειραιώς είναι πυρ και μανία με το στέλεχος του Γιώργου Πατούλη, τόσο γιατί ο τίτλος του άρθρου που ανάρτησε είναι παραπλανητικός όσο και γιατί επέλεξε να ασκήσει δημόσια αντιπολίτευση υποκαθιστώντας ουσιαστικά το ΣΥΡΙΖΑ και υιοθετώντας τακτικές που ακολουθεί η αντιπολίτευση!

Εντύπωση προκαλεί επίσης η χρονική περίοδος που επελέγη από τον κ. Βοϊδονικόλα - δε θεωρείται καθόλου τυχαία - μιας και σε λίγες μέρες πραγματοποιείται το συνέδριο της ΝΔ!

Όπως και το γεγονός ότι επέλεξε να εμπλέξει και τον Υπουργό κ. Σκυλακάκη στην εν λόγω ανάρτηση.


Ο Βουλευτής της ΝΔ - για όποιον δει προσεκτικά το βίντεο - ανέφερε ότι υπάρχουν κάποιοι καταναλωτές που κρύβονται πίσω από όσους έχουν πραγματική ανάγκη, με σκοπό να αποφύγουν την εξόφληση του λογαριασμού τους!

«Τραβάνε» αυτιά από την Πειραιώς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας από τα γραφεία της ΝΔ, αναμένονται τράβηγμα αυτιών και διαγραφές, μιας και τέτοιες ύποπτες συμπεριφορές ουσιαστικά δρουν υπονομευτικά στο έργο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Όπως ανέφερε στο Piraeus Press υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ, «ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζει την άποψή του στα αρμόδια όργανα του κόμματος, ακόμα και στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά όχι με ψέμματα, fake news και γενικολογίες που θιγούν πρόσωπα και υπολήψεις».

Ποιος είναι ο Σταύρος Βοϊδονικόλας

Γόνος μεγάλης μανιάτικης οικογένειας του Πειραιά, ο Σταύρος Βοϊδονικόλας είναι συνταξιούχος του Λιμενικού.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πειραιά και είναι εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής και στενός συνεργάτης του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Είναι συγγενής του Προέδρου της ΔΕΕΠ ΝΔ Α’ Πειραιά και Νήσων Γιάννη Βοϊδονικόλα - ο οποίος οφείλει να πάρει δημόσια θέση εάν συμφωνεί ή όχι με τη στάση του συγγενή του - ενώ βρίσκεται στο στενό περιβάλλον του Βουλευτή Α’ Πειραιά και Νήσων Κώστα Κατσαφάδου.

Δημόσια θέση θα πρέπει να λάβουν και οι Βουλευτές της ΝΔ Α’ Πειραιά και Νήσων, οι οποίοι είναι 5 στον αριθμό, καθώς επίσης και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Σε ανάλογες περιπτώσεις του παρελθόντος, η αντίδραση του κομματικού μηχανισμού ήταν άμεση, κάτι που αναμένεται και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ήδη, έχουν γίνει γνωστές αντιδράσεις κομματικών στελεχών από τοπικές και νομαρχιακή επιτροπή της ΝΔ Α’ Πειραιά, που πιέζουν για σύγκλιση των αρμοδίων πειθαρχικών οργάνων του κόμματος.

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ: «Υποψήφια στον Πειραιά με πιο ωραία μάτια από της Δόμνας!»

Υποψηφιότητα Γεραπετρίτη στον Πειραιά: «Μαχαιριά» στο μαλακό υπογάστριο Κατσαφάδου