ΝΔ: «Υποψήφια στον Πειραιά με πιο ωραία μάτια από της Δόμνας!»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως αποκάλυψε πρώτο το Piraeus Press, μετά την απόφαση για κάθοδο Γεραπετρίτη στην Α’ Πειραιά και Νήσων, αυτομάτως η Δόμνα Μιχαηλίδου μεταφέρθηκε στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθηνών.

Μετά από αυτή την αλλαγή, προέκυψε  πλέον κενό δυο γυναικείων θέσεων στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια Α’ Πειραιά και Νήσων, καθώς θεωρείται σχεδόν βέβαιο το «κόψιμο» της Ζωής Ρούσσου παρά το σημαντικό αριθμό ψήφων που είχε καταγράψει στις τελευταίες εκλογές, αλλά και γιατί αναζητούνταν μια πιο δυνατή εκλογικά υποψηφιότητα από εκείνη της Μαρίας Καλαγιά.

Μια εκ των τριών θέσεων θα διεκδικήσει εκ νέου η εν ενεργεία Βουλευτίνα της ΝΔ Νόνη Δούνια.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα θεωρούνταν δεδομένη η υποψηφιότητα της Δόμνας Μιχαηλίδου στην Α’ Πειραιά, της οποίας τα μάτια είχαν κάψει καρδιές στο μεγάλο λιμάνι!

Μάλιστα ένας περιζήτητος γαμπρός του Πειραιά ήταν έτοιμος να της χαρίσει εκατοντάδες σταυρούς!

«Τα μάτια» που θα αντικαταστήσουν τη Δόμνα

Φαίνεται όμως ότι στην Πειραιώς δεν έχουν αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους!

Μάλιστα όπως μετέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ στο Piraeus Press, η μια εκ των δυο υποψηφίων γυναικών της ΝΔ στην Α’ Πειραιώς και Νήσων «θα είναι από τον Πειραιά και θα έχει πιο ωραία μάτια από της Δόμνας»!

Στην απάντησή μας ότι δεν είναι και πολλές οι Πειραιώτισσες που έχουν πιο ωραία μάτια από της Δόμνας, λάβαμε «τελεσίγραφο» που δεν αφήνει πολλά περιθώρια παρερμηνειών: «Τότε δε θα δυσκολευτείτε και πολύ να την εντοπίσετε!»

Όσο για την άλλη κενή θέση, υπάρχει αρκετό παρασκήνιο και θεωρείται δεδομένη μια γυναικεία υποψηφιότητα που θα εξυπηρετεί τις προτεραιότητες και τις στρατηγικές επιλογές του κόμματος για την Α’ Πειραιά και Νήσων!

Διαβάστε επίσης:

Υποψηφιότητα Γεραπετρίτη στον Πειραιά: «Μαχαιριά» στο μαλακό υπογάστριο Κατσαφάδου

Α Πειραιά: Υποψήφιος Βουλευτής ο Γιώργος Γεραπετρίτης – «Μετακομίζει» η Δόμνα!

«Κλείδωσε»: Υποψήφια στην Α’ Πειραιά η Δόμνα Μιχαηλίδου

Α ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ: «Κλείδωσε» η Δόμνα Μιχαληλίδου και ήδη έχει κάψει… «καρδιές»!