Α Πειραιά: Υποψήφιος Βουλευτής ο Γιώργος Γεραπετρίτης – «Μετακομίζει» η Δόμνα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κλείδωσε η υποψηφιότητα Γεραπετρίτη στο μεγάλο λιμάνι με στόχευση την πρωτιά… αγωνία στο στρατόπεδο Κατσαφάδου

Μετακινείται η Δόμνα σε άλλη εκλογική περιφέρεια της Αττικής, σύμφωνα με το «δόγμα» Μητσοτάκη για έναν εξωκοινοβουλευτικό υπουργό υποψήφιο σε κάθε περιφερεια 

Ο σημαντικός ρόλος του Προέδρου της ΔΕΕΠ ΝΔ Α Πειραιά και Νήσων Γιάννη Βοϊδονικόλα 

Αποτελεί κοινή ομολογία ότι η υποψηφιότητα Γεραπετρίτη αναβαθμίζει σημαντικά την ποιότητα του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια της Α Πειραιά και Νήσων.

Ήταν 26 Ιανουαρίου του 2020 όταν πρωτογράψαμε στο Piraeus Press περί καθόδου Γεραπετρίτη ως υποψηφίου Βουλευτή της ΝΔ στην Α Πειραιά και Νήσων!

Έκτοτε μεσολάβησε η πανδημία του κορωνοϊού έως ότου ένα χρόνο μετά, την 6η Φεβρουαρίου του 2021, με νέο αποκλειστικό ρεπορτάζ επανερχόμασταν στο θέμα της υποψηφιότητας Γεραπετρίτη στο Λιμάνι.

Πλέον θεωρείται κάτι πιο βέβαιο από δεδομένο ότι ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού και Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, όχι απλά έχει κλειδώσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α Πειραιά και Νήσων, αλλά ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη της κατάκτησης της πρώτης θέσης!

Είναι περιττό να αναφερθεί ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης είναι γνήσιος Ολυμπιακός ως γέννημα θρέμμα Πειραιώτης… σε αντίθεση με κάποιους άλλους «ιμιτασιόν» φιλάθλους του Θρύλου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις και συναντήσεις με τοπικούς παράγοντες και ιστορικά στελέχη της ΝΔ του Πειραιά.

Αγωνία στο στρατόπεδο Κατσαφάδου

Οι τελευταίες εξελίξεις μόνο χαρά δεν έχουν προκαλέσει τόσο στον ίδιο τον Υφυπουργό Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδο, όσο και στο επιτελείο του.

Καθώς από τη «δεδομένη» πρωτιά, περνούν στην αγωνία της μάχης με έναν ισχυρότατο «παίχτη» άλλου βεληνεκούς!

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεραπετρίτης είναι Καθηγητής της Νομικής Σχολής Αθηνών, αριστούχος απόφοιτος της Ιωνιδείου, άριστος γνώστης της κυβερνητικής πολιτικής, στενότατος συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, με άνεση στην κάμερα και τον προφορικό λόγο!

Όλα τα παραπάνω δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα, για τη διεκδίκηση με αξιώσεις της πρώτης θέσης μεταξύ των εκλεγμένων βουλευτών της ΝΔ, κάτι που φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα πλέον τον Κώστα Κατσαφάδο, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει ατύπως την προεκλογική του εκστρατεία, σε μια προσπάθεια να «κλειδώσει» τη στήριξη τοπικών παραγόντων… με την ανταπόκριση μέχρι τώρα να μην είναι η αναμενόμενη!

Η «μετακόμιση» της Δόμνας Μιχαηλίδου 

Ως επακόλουθο της οριστικοποίησης καθόδου του κ. Γεραπετρίτη στο Λιμάνι ήταν η «μετακόμιση» της Υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου σε άλλη εκλογική περιφέρεια της Αττικής, αν και μέχρι πρότινος πραγματοποιούσε συναντήσεις με στελέχη της Α Πειραιά και Νήσων!

Το σενάριο της μετακίνησης Μιχαηλίδου σε άλλη εκλογική περιφέρεια είχε φέρει πάλι πρώτο στο προσκήνιο το Piraeus Press από τον Ιανούαριο του 2022!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ως επικρατέστερη παρουσιάζεται η επιλογή της Α Αθηνών.

Οι πρώτες μετρήσεις δείχνουν ότι η Δόμνα Μιχαηλίδου δε θα έχει πρόβλημα να εκλεγεί στην Α Αθήνας!

Ο σημαντικός ρόλος του Γιάννη Βοϊδονικόλα

Είναι ο άνθρωπος που εξασφάλισε για πρώτη φορά στο μεγάλο λιμάνι τη σταθερότητα και τη νηφαλιότητα μεταξύ των διαφόρων εσωκομματικών στρατοπέδων για χρόνια!

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Α Πειραιά και Νήσων Γιάννης Βοϊδονικόλας έχει κερδίσει το σεβασμό όλων των στελεχών της κεντροδεξιάς παράταξης, καθώς επί των ημερών του αναβίωσε μια εκ των μεγαλύτερων κομματικών οργανώσεων της χώρας, ενώ φρόντισε να διατηρηθεί ένα άψογο κλίμα μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών, αλλά και των πρωτοκλασάτων στελεχών.

Διανύοντας τη δεύτερη θητεία του, ως Πρόεδρος κοινής αποδοχής, έχει μείνει στην ιστορία του Πειραιά και της ΝΔ ως ο Πρόεδρος που εγκαινιάσε το μεγαλύτερο και επιβλητικότερο εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο κέντρο του Πειραιά, από όπου «παρέλασαν» όλες οι σημαντικές προσωπικότητες της πόλης και όχι μόνο.

Είναι εκείνος που καλείται να διαχειριστεί και τις επόμενες εθνικές εκλογές στο Λιμάνι, όπως επίσης και τη διατήρηση των ισορροπιών ενόψει συνεδρίου και ενόψει της καθόδου Γεραπετρίτη στον Πειραιά, που έχει ανατρέψει όλα τα δεδομένα!

Διαβάστε επίσης:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ: Υποψήφιος στην Α’ Πειραιά και Νήσων… εκτός απροόπτου!

Θρίλερ με την υποψηφιότητα της Δόμνας Μιχαηλίδου στον Πειραιά!

«Κλείδωσε» η κάθοδος Γεραπετρίτη στον Πειραιά