Τέλος εποχής για τον απερχόμενο Πρόεδρο των ιστορικών ρεκόρ Γιάννη Βοϊδονικόλα που δε θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα μετά από δύο άκρως επιτυχείς θητείες
Αποκλειστικό έγγραφο με την 3μελη εφορευτική επιτροπή που ορίστηκε από την Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ
Στο προσκήνιο το όνομα του Μιχάλη Κουλιζάκου – Πιθανή υποψηφιότητα για Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Α’ Πειραιά & Νήσων
Τέλος μιας άκρως επιτυχημένης κομματικής διαδρομής για τον απερχόμενο Πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Α Πειραιά & Νήσων Γιάννη Βοϊδονικόλα, ο οποίος δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ.

Πρόκειται για τον Πρόεδρο των επιτυχιών και των ρεκόρ καθώς επί των ημερών του, ο Πειραιάς εξέλεξε για πρώτη φορά 5 Βουλευτές, η ΝΔ λειτούργησε το μεγαλύτερο εκλογικό περίπτερο στη χώρα, η γαλάζια παράταξη σημείωσε το μεγαλύτερο ποσοστό της στο λιμάνι και ένα από τα 5 μεγαλύτερα της χώρας.
Λογικό είναι η αποχώρηση Βοϊδονικόλα να ανοίγει την κούρσα της διαδοχής, με πολλά ονόματα να παίζουν τις τελευταίες μέρες, αλλά και με πολλά «απαγορευτικά» λόγω της αυστηροποίησης του πλαισίου περί υποψηφίων προέδρων!
Ήδη, ορίστηκε από τη Γραμματεία Οργανωτικού της Πειραιώς, η 3μελής εφορευτική επιτροπή των εσωκομματικών εκλογών για την Α’ Πειραιά και Νήσων.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Η πρώτη υποψηφιότητα που «παίζει» για τη θέση του Προέδρου της ΔΕΕΠ Α Πειραιά & Νήσων
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από την Πειραιώς, το όνομα του Μιχάλη Κουλιζάκου βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων ενόψει των επερχόμενων εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας στην Εκλογική Περιφέρεια Πειραιά, καθώς θεωρείται ένα από τα πλέον έμπειρα και αναγνωρίσιμα στελέχη για τη θέση του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Α’ Πειραιά & Νήσων.

Πρόκειται για στέλεχος με μακρά διαδρομή, αναγνωρισμένο ήθος και ευρεία αποδοχή σε όλες τις γενιές της Νέας Δημοκρατίας, που έχει υπηρετήσει την Παράταξη σταθερά και με αφοσίωση επί δεκαετίες, μέσα από ποικίλους θεσμικούς και οργανωτικούς ρόλους.
Ιστορικό στέλεχος της ΝΔ του Πειραιά ανέφερε στο Piraeus Press πως στο πρόσωπο του Μιχάλη Κουλιζάκου μπορούν να ενωθούν όλες οι γενιές στελεχών του Πειραιά – οι παλαιοί αγωνιστές που κράτησαν τη Νέα Δημοκρατία ψηλά και οι νεότεροι που τη στηρίζουν με πίστη, φρεσκάδα και διάθεση προσφοράς.
Όπως τόνισε στέλεχος του κομματικού μηχανισμού της Πειραιώς, μια υποψηφιότητα όπως του Μιχάλη Κουλιζάκου θα εκφράσει τη συνέχεια, την εμπειρία και την ανανέωση που χρειάζεται η Νέα Δημοκρατία στον Πειραιά και στα νησιά της, στη νέα εποχή που χαράζει υπό την ηγεσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.





















































