Υποψηφιότητα Γεραπετρίτη στον Πειραιά: «Μαχαιριά» στο μαλακό υπογάστριο Κατσαφάδου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αναμένεται εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος να πυκνώσουν οι εμφανίσεις του Πειραιώτη Υπουργού Επικρατείας και στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού Γιώργου Γεραπετρίτη στο μεγάλο λιμάνι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Piraeus Press έχει κλειδώσει η κάθοδός του στις επόμενες Εθνικές Εκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α’ Πειραιά & Νήσων

Η κάθοδος Γεραπετρίτη προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στην πολιτική σκηνή του Πειραιά, ενώ αποτελεί πρωτίστως «μαχαιριά» στο μαλακό υπογάστριο του Κώστα Κατσαφάδου, ο οποίος νιώθει αισθητά για πρώτη φωτιά να απειλείται η πρωτιά!

Έτσι εξηγείται και η πρωτοφανής κινητοποίηση του πολιτικού του γραφείου ωσάν να βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο… ενδεικτική της μεγάλης αγωνίας που έχει προκληθεί!

Και έχει βασικούς λόγους να ανησυχεί ο Βουλευτής της Α’ Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της υποψηφιότητας Γεραπετρίτη:

1. Πλέον το καρπάθικο στοιχείο που είναι έντονο στον Πειραιά, μεταφέρεται στον Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος έχει ισχυρούς δεσμούς με το νησί λόγω καταγωγής.

Ας μην ξεχνούμε ότι μέχρι πρότινος ο Κώστας Κατσαφάδος λάμβανε τη μερίδα του λέοντος από τους Καρπάθιους… και αυτό πλέον αλλάζει!

2. Πρόκειται για καταξιωμένο Καθηγητή της Νομικής Αθηνών με κύρος και μεγάλο κύκλο γνωριμιών, αριστούχος απόφοιτος του καλύτερου σχολείου του Πειραιά, της Ιωνιδείου, ενώ αποτελεί εδώ και χρόνια στενότατο συνεργάτη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από την άλλη ο Κώστας Κατσαφάδος είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στα Τουριστικά, από το Πανέπιστημιο Πειραιά, όπου διετέλεσε και Πρόεδρος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

3. Ο Γιώργος Γεραπετρίτης σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, έχει ένα ιδιαίτερο πέρασμα στο μανιάτικο στοιχείο λόγω της σοβαρότητας και του στιβαρού λόγου που τον χαρακτηρίζει, στοιχεία που χαρακτηρίζουν και το μανιάτικο στοιχείο του Πειραιά.

Ενώ κατέχει πρωτιά στο μη μανιάτικο στοιχείο, σύμφωνα με μυστική δημοσκόπηση που έχει ήδη διενεργηθεί για την Α’ Πειραιά!

Από την άλλη, στο ψηφοδέλτιο υπάρχουν οι Μανιάτες Μελάς και Μανωλάκος που «κόβουν» σταυρούς από τον Κατσαφάδο, καθώς και η Νόνη Δούνια, η οποία μπορεί να μην είναι Μανιάτισσα, αλλά κατέχει υψηλή θέση στην προτίμηση των Μανιατών οι οποίοι εκτιμούν διαχρονικά το ωραίο φύλο στον Πειραιά.

4. Τα τελευταία χρόνια ο Κώστας Κατσαφάδος έχει χάσει αρκετούς «πολιτικούς φίλους», ενώ μαθαίνουμε ότι οι διαρροές συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα λόγω λανθασμένων χειρισμών και επιλογών του.

Από την άλλη, ο Γιώργος Γεραπετρίτης λειτουργεί ως «μαγνήτης» για δυσαρεστημένους και μη, καθώς θεωρείται βέβαιη όχι μόνο η εκλογή του αλλά και η εκ νέου αξιοποίησή του και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα Κυβέρνηση Μητσοτάκη που θα προκύψει μετά τις εκλογές.

Μάλιστα, παράγοντες της ΝΔ αναφέρουν ότι ακόμα και στο χειρότερο εκλογικό σενάριο σύμφωνα με το οποίο προκύψει συγκυβέρνηση, ο Γιώργος Γεραπετρίτης σίγουρα θα βρίσκεται στο στενό κύκλο λήψης αποφάσεων, λόγω της στενής συνεργασίας του με τον Πρωθυπουργό.

5. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Γεραπετρίτης έχει ήδη κάνει συναντήσεις με θεσμικούς παράγοντες του Πειραιά, αλλά και πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ, οι οποίες αναμένεται να πυκνώσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

6. Οι σχέσεις του Γιώργου Γεραπετρίτη με τον Ολυμπιακό είναι πολύ στενές αφού είναι κανονικός «βαμμένος» Ολυμπιακός, ενώ ο αδερφός του Μανώλης είναι ιδιοκτήτης ενός εκ των ιστορικότερων επιχειρήσεων με είδη δώρων στον Πειραιά, ιδιαίτερα αγαπητός και παράλληλα ταλαντούχος ηθοποιός, που έχει παίξει σε σημαντικούς θεστρικούς και τηλεοπτικούς ρόλους τα τελευταία χρόνια.

7. Ο κ. Γεραπετρίτης έχει άριστες σχέσεις με την Τοπική Εκκλησία του Πειραιά, καθώς χαρακτηρίζεται ως ειλικρινής συνομιλητής, σε αντίθεση με άλλους πολιτικούς του Πειραιά που άλλα λένε και άλλα πράττουν στη Βουλή!

Οι επόμενες Εθνικές Εκλογές όπως γίνεται αντιληπτό αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον ξανά στον Πειραιά, καθώς οι ισορροπίες αναμένεται να αλλάξουν θεαματικά!

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Ο Παναγιώτης Φασούλας υποψήφιος στον Πειραιά!

Α Πειραιά: Υποψήφιος Βουλευτής ο Γιώργος Γεραπετρίτης – «Μετακομίζει» η Δόμνα!

Συνάντηση «γιγάντων» στον Οίκο Ναύτου του Πειραιά