Δημοτικές Εκλογές 2019 – Πειραιάς: Συνάντηση Μιχαλολιάκου με στελέχη της παράταξης ”Μας ενώνει ο Πειραιάς”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


  • Συνάντηση στο γραφείο της Μειοψηφίας στο Δημαρχείο Πειραιά για τον Βασίλη Μιχαλολιάκο και εκεγμένους συμβούλους της παράταξής του
  • Δείτε τι συζητήθηκε και ποιοι απουσίαζαν
  • Όλο το παρασκήνιο για την εκ νέου κάθοδο ή μη του Βασίλη Μιχαλολιάκου ως υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά

Νέα συνάντηση χθες για την παράταξη ''Μας ενώνει ο Πειραιάς'' του Βασίλη Μιχαλολιάκου, λίγες μέρες μετά το δείπνο στα Καμίνια.

Ο έμπειρος πολιτικός και πρώην Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, παρακολουθεί τις εξελίξεις στο μεγάλο λιμάνι, παραμένοντας σε θέση μάχης, όπως ο ίδιος δηλώνει τόσο στους στενούς του συνεργάτες όσο και σε τρίτους που τον ρωτούν.

Η νέα συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στα γραφεία της Μειοψηφίας στο Δημαρχείο Πειραιά, είχε άρωμα εκλογών, καθώς ξανασυζητήθηκε το θέμα της καθόδου του συνδυασμού, αλλά και το ενδεχόμενο η ΝΔ να κατεβάσει άλλον υποψήφιο Δήμαρχο για τον Πειραιά.

ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ

Παρόντες ήταν εκλεγμένοι και μη σύμβουλοι του Βασίλη Μιχαλολιάκου με αισθητές τις δικαιολογημένες απουσίες των Καψοκόλη, Σιγάλα και Φύκια και την αδικαιολόγητη απουσία του Παναγιώτη Ρέππα, που φήμες τον θέλουν να τα έχει βρει με τον Γιάννη Μώραλη ώστε να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ''Πειραιάς Νικητής'' στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος εμφανίστηκε σίγουρος όχι μόνο για την κάθοδο στις Εκλογές αλλά και για τη νίκη από τον πρώτο γύρο... αν και η τελευταία δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας!

Μεταξύ άλλων, υπήρξαν φωνές που ανέφεραν ότι εάν η ΝΔ επιλέξει άλλο πρόσωπο πριν του Βασίλη Μιχαλολιάκου, τότε θα πρέπει όλοι να συνταχθούν με την επιλογή της Πειραιώς και να ξεχάσουν την αυτόνομη κάθοδο στις κάλπες, με πιο χαρακτηριστική εκείνη της Πασχαλίνας Καλαγιά.

Επιφυλακτικός και αρκετά συγκρατημένος εμφανίστηκε και ο Γιάννης Μαστρονικόλας.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Καλά πληροφορημένες πηγές από την Πειραιώς αναφέρουν ότι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος δε θα είναι η επίσημη επιλογή της ΝΔ για το Δήμο Πειραιά και εκτιμούν ότι τελικά ο έμπειρος πολιτικός δε θα κατέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, όπως έχει γράψει το Piraeus Press από τις αρχές του Οκτώβρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ, ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ