Εκλογές 2023 – Δήμος Πειραιά: Η οικογένεια Μαστρονικόλα στηρίζει Γιάννη Μώραλη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη θα είναι ο ένας εκ των δυο αδερφών Μαστρονικόλα, ο Πάνος Μαστρονικόλας, της γνωστής αλυσίδας ζαχαροπλαστείων του Πειραιά, στη Β Δημοτική Κοινότητα.

Με αυτόν τον τρόπο επισφραγίζεται η στήριξη της οικογένειας Μαστρονικόλα εμπράκτως στην υποψηφιότητα Μώραλη, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα κληθεί να διοικήσει το Δήμο Πειραιά για 3η συνεχή θητεία.

Ο Γιάννης Μαστρονικόλας και το «Κίνημα των 20»

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Μαστρονικόλας - αδερφός του Πάνου - είχε πρωτοστατήσει στο κίνημα των 20, ενώ στις αρχές Αυγούστου με δήλωσή του στο Piraeus Press είχε αποκαλύψει ότι μπήκαν τίτλοι τέλους στο εγχείρημα!

Μετά τη δήλωσή του αυτή, υπήρξε αντίδραση από τους «Βαρώνους» του Κινήματος, οι οποίοι διαχώρισαν τη θέση τους από τον τ. Προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ Α Πειραιά & Νήσων Γιάννη Μαστρονικόλα.

Λίγες μέρες μετά, στο όριο της λήξης των υποψηφιοτήτων, έσκασε σα βόμβα η «βαριά» υποψηφιότητα Μαστρονικόλα στη Β Δημοτική Κοινότητα Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Μαστρονικόλας έχει διατελέσει Πρόεδρος του τότε Β Δημοτικού Διαμερίσματος Πειραιά επί Δημαρχίας Χρήστου Αγραπίδη.

Πάει για την Προεδρία ο Πάνος Μαστρονικόλας

Η υποψηφιότητα του Πάνου Μαστρονικόλα θεωρείται ως υποψηφιότητα πρωτιάς, καθώς η δυναμική του ονόματος είναι τέτοια που δύναται να του εξασφαλίσει την πρώτη θέση και άρα την προεδρία της Β Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, όπου έχει και έδρα η υπεραιωνόβια οικογενειακή επιχείρηση Μαστρονικόλα.

Διαβάστε επίσης:

Κίνημα των 20: «Αδειάζουν» τον Μαστρονικόλα – «Συνεχίζουμε κανονικά…»!

Δήμος Πειραιά: Τίτλοι τέλους για το «Κίνημα των 20»!