Δήμος Πειραιά: Τίτλοι τέλους για το «Κίνημα των 20»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τίτλοι τέλους για το «Κίνημα των 20», το οποίο απασχόλησε την αυτοδιοικητική επικαιρότητα του Πειραιά το τελευταίο δίμηνο.

Χωρίς ποτέ να επιβεβαιωθεί επίσημα η ύπαρξή του και η σύσταση σε εν δυνάμει αυτοδιοικητική παράταξη, το «Κίνημα των 20», που αργότερα εξελίχθηκε σε «Πειραιάς 2030», προκάλεσε μεγάλες συζητήσεις και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, σχετικά με το παρόν και το μέλλον του Πειραιά!

Φαίνεται πως η αρχή του τέλους ήταν η επίσημη ανακοίνωση στήριξης της ΝΔ στην υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη, μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των φερόμενων ως εμπλεκομένων στο «Κίνημα των 20», ανήκει στη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη της χώρας.

Η επιβεβαίωση των ανωτέρω ήρθε ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία του PP με τον τ. Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Α Πειραιά και Νήσων Γιάννη Μαστρονικόλα, ο οποίος φέρεται να είχε κομβικό ρόλο στο συντονισμό του «Κινήματος των 20».

Ο κ. Μαστρονικόλας ανέφερε στο PP μετά την ανακοίνωση της ΝΔ:

«Μετά την επίσημη στήριξη της ΝΔ στο συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», αναστέλλεται οποιαδήποτε πρωτοβουλία του Κινήματος των 20 και ανοίγουμε την αγκαλιά μας για να υποδεχτούμε στη μεγάλη οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού του».

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το ιστορικό του «Κινήματος των 20» στον Πειραιά

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Μαστρονικόλας για «Κίνημα των 20»: «Αυτή είναι η αλήθεια – Δεν είναι κίνημα, είναι κίνηση»!