Κίνημα των 20: «Αδειάζουν» τον Μαστρονικόλα – «Συνεχίζουμε κανονικά…»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Τέλος Γιάννη Μαστρονικόλα από το Κίνημα των 20 μετά της προχθεσινές δηλώσεις του

- Νέα δεδομένα προκαλεί η «έξοδος» Μαστρονικόλα από το Κίνημα των 20

Δεν πέρασαν καλά καλά δυο 24ωρα από τη δήλωση του Γιάννη Μαστρονικόλα στο Piraeus Press, σύμφωνα με την οποία προανήγγειλε το τέλος του Κινήματος των 20 και την στήριξη στον Γιάννη Μώραλη, ωστόσο φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά!

Πιο συγκεκριμένα, σε επικοινωνία του PP με δυο εκ των ηγετικών στελεχών του Κινήματος των 20, ουσιαστικά «άδειασαν» τον Γιάννη Μαστρονικόλα, τονίζοντας ότι «δεν έχει λάβει εξουσιοδότηση για να εκπροσωπεί κανέναν, εμείς συνεχίζουμε κανονικά!»

Μάλιστα, ο «Νέστορας» του Κινήματος των 20 συνέχισε λέγοντας:

«Οι διαβουλεύσεις μεταξύ ενεργών πολιτών που έχουν προσφέρει στον Πειραιά και εξακολουθούν να νοιάζονται για το παρόν και το μέλλον του, θα συνεχιστούν.

Η παρουσία μας θα είναι διαρκής σε όλα τα μέτωπα και θα επιλέξουμε τον κατάλληλο τρόπο για να εκφράσουμε δημόσια τις απόψεις μας για την πόλη της καρδιάς μας.

Και δεν υπάρχει καταλληλότερη συγκυρία από τις Δημοτικές και τις Περιφερειακές Εκλογές του Οκτωβρίου για να συμβεί κάτι τέτοιο.»

Το γεγονός ότι ο Γιάννης Μαστρονικόλας έσπευσε να προαναγγείλει το τέλος του Κινήματος των 20 και εν συνεχεία το μεγαλοπρεπές άδειασμά του από την ηγετική ομάδα, δημιουργούν νέα δεδομένα στην τοπική πολιτική σκηνή του Πειραιά.

Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ο Γιάννης Μαστρονικόλας υπήρξε ένθερμος υποστηριχτής της Δόμνας Μιχαηλίδου στις περασμένες Εθνικές Εκλογές, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των φερόμενων ως μελών του Κινήματος των 20, που στήριξαν Κώστα Κατσαφάδο.

Και το αναφέρουμε αυτό γιατί δεν πρέπει να λησμονούμε επίσης ότι σε λίγο καιρό θα προκηρυχθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη νέων ΔΣ στις τοπικές οργανώσεις και τη διοικούσα επιτροπή της ΝΔ Α Πειραιά και Νήσων.

Όπως επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία με επίσημη ανακοίνωση προ ολίγων ημερών τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας του Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το ιστορικό του «Κινήματος των 20» στον Πειραιά

Διαβάστε επίσης:

Δήμος Πειραιά: Τίτλοι τέλους για το «Κίνημα των 20»!