Πάνος Ρέππας: «Όσοι ανακυκλώνουν θα έχουν μείωση τελών και εκπτώσεις για αγορές σε μαγαζιά του Πειραιά!»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Πειραιά Πάνος Ρέππας «τινάζει την μπάνκα στον αέρα» και «μοιράζει λεφτά», μέσα από παροχές/επιβράβευση σε όσους δημότες ή επαγγελματίες του Πειραιά, μπαίνουν δυναμικά στη διαδικασία της ανακύκλωσης!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PP, μέσω τηλεφωνικής ενημέρωσης που γίνεται από το γραφείο του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Πειραιά, ενημερώνονται μαζικά οι Πειραιώτες ότι εφόσον εγγραφούν στην εφαρμογή «Κάνθαρος» για την ανακύκλωση, με πρωτοβουλία του κ. Ρέππα τους εξασφαλίζεται μείωση στα δημοτικά τέλη αλλά και εκπτώσεις για αγορές σε καταστήματα του Πειραιά.

Υπήρξαν βέβαια και οι περιπτώσεις Δημοτών που ενώ δέχθηκαν τηλεφωνική κλήση σχετικά με την ανακύκλωση, εντούτοις η ανακύκλωση «δεν έχει φτάσει» ακόμα στην πόρτα τους!

Προς το παρόν πάντως δεν έχει δημοσιοποιηθεί η λίστα με τα καταστήματα ούτε έχει γίνει γνωστό το ποσοστό μείωσης των δημοτικών τελών, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι για να υπάρχει επίσημη τηλεφωνική ενημέρωση των δημοτών, αναμένεται τις επόμενες μέρες και η επίσημη ενημέρωση μέσω δελτίου τύπου αναφορικά με τις λεπτομέρειες των παροχών για συμμετοχή στο πρόγραμμα ανακύκλωσης.

Πρόκειται για μια έξυπνη πρωτοβουλία που σίγουρα θα οδηγήσει σε αύξηση των ρυθμών ανακύκλωσης του Δήμου Πειραιά!