Αντιδήμαρχοι Πειραιά: Ο Ρέππας «απάντησε» με το ίδιο νόμισμα στην Καρακατσάνη… διανέμοντας φυλλάδια! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Σκληρή» απάντηση Ρέππα σε Κατακατσάνη… με μαζική διανομή φυλλαδίων! 

Φουντώνει η κόντρα μεταξύ των δυο Αντιδημάρχων Πειραιά Παναγιώτη Ρέππα και Αντωνίας Καρακατσάνη, οι οποίοι συναγωνίζονται για το ποιος θα εκμεταλλευτεί πιο πολύ το πόστο - θέση ευθύνης που κατέχει για προσωπική προβολή, ενόψει των Δημοτικών Εκλογών του Οκτωβρίου!

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η Αντωνία Καρακατσάνη εδώ και αρκετό καιρό μετά το ιπτάμενο drone στην Πλατεία Κοραή, δεν έχει απασχολήσει εκ νέου τη δημοσιότητα με αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

Από την άλλη μεριά όμως, η «απάντηση» του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Παναγιώτη Ρέππα προς την Αντωνία Καρακατσάνη, αποτελεί ουσιαστικά «πρόκληση» για οποιονδήποτε άλλο Αντιδήμαρχο!

Τι έκανε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Παναγιώτης Ρέππας;

Σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν και στο PP, ο νεαρός Αντιδήμαρχος Πειραιά διένειμε χιλιάδες φυλλάδια του Δήμου Πειραιά σχετικά με το πρόγραμμα ανακύκλωσης Κάνθαρος.

Μέχρι εδώ όλα καλά και χρήσιμη η ενημέρωση των Δημοτών!

Όμως ο κ. Ρέππας, φρόντισε σε όλα τα φυλλάδια να «καρφιτσώσει» και μια προσωπική του κάρτα, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να διαφημίσει τον εαυτό του και άρα την εκ νέου υποψηφιότητά του στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου.

Γεγονός που έχει φέρει αρκετές αντιδράσεις…

Οι αντιδράσεις Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων Πειραιά, οι Γκόρτσοι και οι Μαυρογιαλούροι

Αντιδράσεις που δεν περιορίζονται εκτός Δημοτικής Αρχής μόνο, αλλά και εντός αυτής!

Αρκετοί εκ των Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Αρχής φέρονται να είναι πολύ ενοχλημένοι τόσο από τη νέα «πρωτοβουλία» αυτοπροβολής του Πάνου Ρέππα, όσο και από αντίστοιχες «πρωτοβουλίες» του παρελθόντος, καθώς όπως αναφέρουν στο PP ορισμένοι από αυτούς,  πρόκειται ουσιαστικά για απαράδεκτη και προκλητική οικειοποίηση του έργου της Δημοτικής Αρχής που υλοποιείται με χρήματα των Δημοτών, αλλά και για παλαιοκομματικές τακτικές Γκόρτσου & Μαυρογιαλούρου που μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω!

Ενοχλημένος ο Δήμαρχος Πειραιά

Σύμφωνα με στέλεχος της Δημοτικής Αρχής Πειραιά, ο Γιάννης Μώραλης φέρεται επίσης να είναι πολύ ενοχλημένος από τις πρακτικές ορισμένων Αντιδημάρχων του, οι οποίοι επιδεικνύουν αλαζονική συμπεριφορά με μοναδικό στόχο την αυτοπροβολή τους!

Μπορεί αυτοί να είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, όμως οι κινήσεις τους προκαλούν «αρρυθμίες» και κακό κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας της Δημοτικής Αρχής, ενώ φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση τον ίδιο τον Δήμαρχο Πειραιά!

Για αυτό και φέρεται να τους έχει κάνει αυστηρές συστάσεις σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές.

«Έτσι πάω και εγώ για την πρωτιά»!

Αιρετός της Δημοτικής Αρχής Πειραιά τόνισε στο PP - με δεδομένη τη φήμη ότι ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας έχει βάλει ως μοναδικό του στόχο τη δική του πρωτιά σε σταυρούς - ότι με τέτοιες μεθόδους θα πήγαινε και εκείνος για την πρωτιά στις Εκλογές του Οκτώβρη!

Καταγγελία και από τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη

Το γεγονός της οικειοποίησης των φυλλαδίων της Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά έφερε στο προσκήνιο και ο υποψήφιος Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γαβρίλης, ο οποίος και κατήγγειλε τον Παναγιώτη Ρέππα για την πρακτική που ακολούθησε.

Χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο κ. Γαβρίλης αναφέρει:

«Τις τελευταίες μέρες μοιράζεται στον Πειραιά φυλλάδιο του Δήμου για το πρόγραμμα "Κάνθαρος", που αφορά στην ανταποδοτική ανακύκλωση, με συνημμένη προσωπική κάρτα του αρμόδιου Αντιδημάρχου Καθαριότητας - Ανακύκλωσης. Ένα δημοτικό ενημερωτικό φυλλάδιο μετατρέπεται, απροκάλυπτα, σε εργαλείο προσωπικής προβολής και άγρας "σταυρών". Δυστυχώς έχουμε επιστροφή στη χειρότερη εκδοχή παλαιοκομματικού...με λεφτά του δημοσίου. Καλούμε τον κ Μώραλη να απαντήσει άμεσα αν είναι ενήμερος κι αν εγκρίνει τέτοιες πρακτικές.»

Κάτι μας λέει ότι μέχρι τις Εκλογές δε θα δούμε άλλες αντίστοιχες «πρωτοβουλίες»… 

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023 – Δήμος Πειραιά: Η ΝΔ θα στηρίξει Γιάννη Μώραλη για Δήμαρχο!