Αντωνία Καρακατσάνη: Η Αντιδήμαρχος Πρασίνου σήκωσε γιγαντιαίο drone που έγραφε το όνομά της σε εκδήλωση του Δήμου Πειραιά που διοργάνωσε η ίδια! (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αυτοδιαφημίζεται με drone σε εκδήλωση του Δήμου Πειραιά που διοργάνωσε η ίδια ως Αντιδήμαρχος Πρασίνου, όπως θα δείτε στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το Piraeus Press

Ως αρμόδια αντιδήμαρχος η κ. Αντωνία Καρακατσάνη ανέλαβε τη διοργάνωση εκδήλωσης για τα ζώα στην Πλατεία Κοραή πριν λίγες μέρες.

Ασχέτως του γεγονότος ότι η εκδήλωση δεν ήταν και από τις πλέον επιτυχημένες από απόψεως προσέλευσης κόσμου (η αλήθεια είναι ότι έχει ισχυρό ελαφρυντικό λόγω καιρού) εντούτοις, η Αντιδήμαρχος Πρασίνου δεν έχασε την ευκαιρία να αυτοπροβληθεί σε μια ακόμη δράση του Δήμου Πειραιά… Δράση μάλιστα που διοργάνωσε ως αρμόδια η ίδια!

Το επιβλητικό drone που πετούσε κάτω από το συννεφιασμένο ουρανό του Πειραιά, πάνω από την πλατεία Κοραή, έγραφε το επώνυμό της στέλνοντας το μήνυμα «καρακατσάνη αγαπώ τα ζώα»!

Η αλήθεια είναι ότι η πρωτοβουλία της κ. Καρακατσάνη δεν πέρασε απαρατήρητη, ειδικά από συναδέλφους της αιρετούς του Δήμου Πειραιά που βρέθηκαν στην ευρύτερη περιοχή!

Μετά τα χρόνια της πανδημίας, η τάση για αυτοπροβολή μεταξύ των Αντιδημάρχων του Πειραιά έχει αυξηθεί σημαντικά. Με «ιατρικούς όρους» (χιουμοριστική προσέγγιση βέβαια καθώς δεν κατέχουμε πτυχίο ιατρικής) θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε και ως «σύνδρομο αυτοπροβολής», μιας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που δε χάνουν ευκαιρία να αυτοπροβληθούν μέσα από δράσεις του Δήμου Πειραιά, μοιράζοντας από λάδια, σοκολατάκια, γλαστράκια, μέχρι υψώνοντας γιγαντιαία drones όπως έκανε εν προκειμένω η Αντωνία Καρακατσάνη.

Πάντως δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς ότι ήταν μια από τις πλέον ευφάνταστες και επιβλητικές ιδέες αυτοπροβολής, καταδεικνύοντας και το μεγαλείο των ιδεών μάρκετινγκ και επικοινωνίας που διακατέχει ορισμένα από τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής!

*Σε περίπτωση που το drone δε σηκώθηκε από την Αντιδήμαρχο Πρασίνου, αλλά το έκανε κάποιος άλλος για να της κάνει πλάκα ή το βίντεο αποτελεί προϊόν μοντάζ, τότε θα προβούμε σε δημόσια απολογία και ανάκληση του ρεπορτάζ, με νέο σχετικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ