Αδιανόητο: Στο Κερατσίνι πληρώνουν πιο ακριβά δημοτικά τέλη από ότι στη… Γλυφάδα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Πρόκειται για μια ακόμα σημαντική επιτυχία του δήθεν αριστερού Δημάρχου Κερατσινίου - Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου
- Όλη η αλήθεια με στοιχεία για τα πανάκριβα δημοτικά τέλη που πληρώνουν στο Κερατσίνι
Η «συνταγή» εξοικονόμησης και λαμπερού στολισμού βρέθηκε: Οι περισσότεροι δήμοι άρχισαν να χρησιμοποιούν φωτάκια led με στόχο να μειώσουν το κόστος έως και 80% ενώ έχουν περιορίσει και τον χρόνο φωταγώγησης δρόμων και πάρκων.

Το πρόβλημα του ενεργειακού κόστους έρχεται σε μια περίοδο που πολλές δημοτικές αρχές καταβάλουν προσπάθεια να ελαφρύνουν τα βάρη για τους δημότες τους , προχωρώντας σε μειώσεις των δημοτικών τελών, μία κίνηση που αρχίζει δειλά – δειλά να ακολουθεί η τοπική αυτοδιοίκηση.

Στο Κερατσίνι από τα πιο ακριβά δημοτικά τέλη!

Την ίδια ώρα που πολλοί Δήμαρχοι μεγάλων δήμων «καλών» περιοχών στα Νότια ή τα Βόρεια Προάστια, ακόμα και στο Δήμο του Πειραιά, μειώνουν συστηματικά τα δημοτικά τέλη προκειμένου να ελαφρύνουν τα οικονομικά βάρη των δημοτών τους… στο Κερατσίνι φαίνεται ότι ο κατά τα άλλα αριστερός Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος περί άλλων τυρβάζει!

Είναι ενδεικτικό πως στο Κερατσίνι τα δημοτικά τέλη φτάνουν το 1,45 το τ.μ. ενώ στην Γλυφάδα με υπερδιπλάσια τιμή ζώνης η χρέωση είναι 1,04 το τμ.

Πρόκειται για ένα ακόμα τρανταχτό παράδειγμα ότι ο δήθεν επιτυχημένος και κοινωνικά ευαισθητοποιημένος Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας, δεν έχει προβεί σε καμία ριζική μεταρρύθμιση τα 9 χρόνια που διοικεί, υπέρ των οικονομικά ασθενέστερων και των πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του πληθυσμού.

Διαβάστε επίσης:

Δήμαρχος Κερατσινίου Βρεττάκος σε Δημοτικό Συμβούλιο: «Γαμ@ το φιλότιμό μου. Κ@λόπαιδα!» (βίντεο)

Κερατσίνι: Πέφτουν σοβάδες στα σχολεία, πέφτει ο γενικός διακόπτης στα λυόμενα που μπάζουν νερό – Στα κάγκελα οι γονείς!

SOS: Πνίγονται στα σκουπίδια Κερατσίνι και Δραπετσώνα – Καταγγελίες για εμφάνιση τρωκτικών! (φωτο)