Ρεπορτάζ: Ο Πειραιάς είναι πιο καθαρός από παλιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι γεγονός ότι το Piraeus Press έχει ασκήσει κατά καιρούς δριμεία κριτική τόσο στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Πάνο Ρέππα, με τελευταία την ατυχή περίπτωση διανομής φυλλαδίων για το πρόγραμμα ανακύκλωσης Κάνθαρος με συρραμμένη την προσωπική του κάρτα, όσο και σε παλαιότερους Αντιδημάρχους Καθαριότητας με αφορμή τα βουνά των σκουπιδιών που αντικρίζαμε σε πολλές περιοχές του Πειραιά.

Αυτά τα βουνά σκουπιδιών  πλέον δεν υπάρχουν στον Πειραιά!

Δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε τη σημαντική δουλειά που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου Πειραιά.

Ίσως για πρώτη φορά οι κάδοι είναι πάντα άδειοι, οι οδοκαθαριστές έχουν συνεχή παρουσία στις γειτονιές της πόλης, η ανακύκλωση αναπτύσσεται, ο στόλος οχημάτων ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται.

Αδυναμίες υπάρχουν όπως και σημαντικά περιθώρια βελτίωσης, αλλά το πρώτο μεγάλο βήμα είναι κοινή πεποίθηση ότι έχει γίνει.

Η πόλη χαρακτηρίζεται γενικώς ως καθαρή, χωρίς αυτό να αποκλείει βέβαια και τις εξαιρέσεις ή ενδεχομένως και τη δυσαρέσκεια κάποιων γειτονιών του Πειραιά.

Η μεγάλη εικόνα είναι ότι ο Πειραιάς πλέον θεωρείται μια καθαρή πόλη!

Και αυτό πιστώνεται τόσο στον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη που έθεσε εξαρχής ως βασική προτεραιότητα την καθαριότητα, αλλά και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πάνο Ρέππα.

Σε ότι αφορά την πολιτική μετάφραση του έργου της καθαριότητας, η ιστορία έχει δείξει αυτός ο τομέας από μόνος του είναι ικανός να χαρίσει μια εκλογική νίκη στις Δημοτικές Εκλογές!

Με δεδομένο ότι ο εν ενεργεία Δήμαρχος Πειραιά θα λάβει σύντομα και την επίσημη στήριξη της ΝΔ (όπως αποκάλυψε πρώτο το PP με σχετικό ρεπορτάζ) τότε ο Γιάννης Μώραλης οδεύει προς έναν εκλογικό θρίαμβο στις κάλπες του Οκτωβρίου με μόνο αντίπαλο… την ιστορία!


Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023 – Δήμος Πειραιά: Η ΝΔ θα στηρίξει Γιάννη Μώραλη για Δήμαρχο!