Κόντρα Ρέππα – Γαβρίλη για το φυλλάδιο με την κάρτα – Απάντηση Αντιδημάρχου Καθαριότητας Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εκτενής απάντηση δόθηκε από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Πάνο Ρέππα προς τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Γαβρίλη, σχετικά με την καταγγελία για διανομή φυλλαδίων με συρραμμένη την κάρτα του Αντιδημάρχου.

Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση του Πάνου Ρέππα:

«Ειλικρινά, με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η παράταξη "Πειραιάς για Όλους" στερούμενη προφανώς πεδίου επιχειρημάτων για ουσιώδη και γόνιμη αντιπολίτευση, καταφεύγει στην έκδοση δελτίου τύπου, του οποίου το αντικείμενο είναι το ότι δίνω την κάρτα μου, ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, σε πολίτες που επιθυμούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης Κάνθαρος.

Ένα πρόγραμμα που εφαρμόζει ο Δήμος μας εδώ και περίπου 2,5 χρόνια και που με μεγάλη προσπάθεια μπορώ πλέον να πω με βεβαιότητα ότι έχει πετύχει. Η κάρτα αναγράφει, προφανώς, όλα τα σταθερά τηλέφωνα της υπηρεσίας, αλλά και το κινητό μου τηλέφωνο, το οποίο είναι άμεσα διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες του προγράμματος, για οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει στην εφαρμογή του, δεδομένου ότι επεκτείνεται σταδιακά σε όλη την πόλη.

Επίσης, τα τηλέφωνα της υπηρεσίας αλλά και το δικό μου είναι διαθέσιμα, προκειμένου να δίνεται λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσουν σχετικά με την καθαριότητα στην πόλη.

Αυτός, τουλάχιστον, αντιλαμβάνομαι εγώ ότι είναι ο ρόλος μας ως δημοτικοί σύμβουλοι. Να είμαστε κοντά στους δημότες και να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε οποιοδήποτε θέμα αρμοδιότητάς μας προκύπτει. Την κάρτα μου τη δίνω βέβαια, στους δημότες από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ενόχλησε τότε και επίσης αναρωτιέμαι, αυτός δεν είναι ο ρόλος της κάρτας; Να τη δίνουμε στους πολίτες, ώστε αν χρειαστούν κάτι να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας. Εκτός και αν αυτό θέλουν ορισμένοι. Να σταματήσουμε να δουλεύουμε, να σταματήσουμε την επέκταση του προγράμματος Κάνθαρος, επειδή έρχονται δημοτικές εκλογές.

Με συγχωρείτε αλλά δεν θα σας κάνω τη χάρη. Αντί λοιπόν να προσπαθείτε να πλήξετε εμένα και κατ’ επέκταση, τη δημοτική αρχή, χρησιμοποιώντας αστεία επιχειρήματα και διαπιστώσεις, βγείτε έξω στην κοινωνία, δώστε και εσείς την κάρτα σας, ώστε να μπορείτε να ακούσετε τυχόν προβλήματα που υπάρχουν στην πόλη από τους δημότες, εντοπίστε τα και κάντε την κριτική σας και τις προτάσεις σας επί αυτών. Αυτή είναι γόνιμη αντιπολίτευση και όχι οι παλαιοκομματικές τακτικές, τις οποίες χρεώνετε σε εμένα αλλά εσείς είστε αυτοί που τις ακολουθούν».

Διαβάστε επίσης:

Ρεπορτάζ: Ο Πειραιάς είναι πιο καθαρός από παλιά!