Πειραιάς: Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης διαφημίζει πλαστικό μπουκάλι νερού με τη φάτσα του!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τον απειλούν με μηνύσεις οι συνυποψήφιοί του για αθέμιτο ανταγωνισμό

Αυτά τα απίστευτα πράγματα μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβαίνουν!

Τι συμβαίνει λοιπόν σε Δήμο του Πειραιά…

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης «κυκλοφόρησε» πλαστικά μπουκαλάκια νερού με τη φάτσα του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διαφημίσει την «οικολογική» υποψηφιότητά του!

Κρατήστε αυτό… Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης διαφημίζεται σε Πλαστικό μπουκάλι!

Ο ίδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης έχει μετατρέψει την υπηρεσία του σε προεκλογικό κέντρο και τους εργαζόμενους σε τηλεφωνητές… και την ίδια ώρα που μοιράζει πλαστικά μπουκάλια με τη φάτσα του, διαφημίζει τηλεφωνικά το  πρόγραμμα ανακύκλωσης του Δήμου!!!!

Ω τι υποκρισία!

Αλλά δεν έχει μείνει στο πλαστικό μπουκάλι…

Παράλληλα αναδεικνύεται ως ο Πρωταθλητής της φυλλοδιανομής στους δρόμους του Πειραιά, γεμίζοντάς τους με προεκλογικά του φυλλάδια, μιας και τα τοποθετεί σε πόρτες και αυτοκίνητα… ενώ στο φυλλάδιο αναφέρεται ότι δίνει μάχη για έναν Πειραιά καθαρό!

Δηλαδή με λίγα λόγια, ο προασπιστής της Ανακύκλωσης, κάνει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που πρέπει, προκειμένου να διαφημίσει την υποψηφιότητά του!

Και μάλιστα το διαφημίζει ο ίδιος στα κοινωνικά δίκτυα!

Δηλαδή θεωρεί ότι απευθύνεται σε κατοίκους τριτοκοσμικής χώρας!!!

Πώς να έχει ο κόσμος εμπιστοσύνη μετά όταν καλείται να ψηφίσει κοινούς υποκριτές;;;

Το συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει μεγάλη έκταση στα κοινωνικά δίκτυα και ο αρνητικός σχολιασμός έχει χτυπήσει κόκκινο, γιατί ευτυχώς οι Πειραιώτες έχουν αντίληψη της πραγματικότητας.

Ενώ μεγάλη δυσαρέσκεια έχει προκληθεί και στη μεγάλη πλειοψηφία των συνυποψηφίων του, για την προκλητική και υποκριτική στάση του εν λόγω Αντιδημάρχου, ο οποίος μάλιστα «κουνά το δάχτυλο» σε όσους δεν ανακυκλώνουν ή βρωμίζουν την πόλη!