Σημαντικό έργο και διακρίσεις στον ΟΠΑΝ επί των ημερών Βουράκη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι επί των ημερών προεδρίας Ιωσήφ Βουράκη, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) του Δήμου Πειραιά, έχει να επιδείξει πληθώρα έργων και διακρίσεων.

Ο ΟΠΑΝ - για όσους δε γνωρίζουν - διαχειρίζεται το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το Βεάκειο, καθώς και όλους της αθλητικές εγκαταστάσεις στα όρια του Δήμου Πειραιά, έχοντας ένα μεγάλο εύρος αρμοδιοτήτων - δραστηριοτήτων.

Για αυτό και μόνο τυχαία δε θεωρείται η στήριξη και η εμπιστοσύνη που επιδεικνύει ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στη διοίκηση του ΟΠΑΝ.

Πλησιάζοντας στην τελική ευθεία ενόψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του 2023, το Piraeus Press προχωρά σε μια σύντομη ανασκόπηση με μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές του ΟΠΑΝ επί προεδρίας Βουράκη.

Για αυτό και θα ακολουθήσουν εκτενή ρεπορτάζ ανά τομέα ευθύνης, σχετικά με το έργο που έχει επιτελεστεί τα 3 προηγούμενα χρόνια.

Τα μεγάλα έργα στον αθλητισμό

Πολλά γήπεδα και αθλητικές εγκαταστάσεις ανακατασκευάστηκαν ή ανακαινίστηκαν, ενώ μπήκαν τα θεμέλια για την κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου στην Παλιά Κοκκινιά, στο χώρο του πρώην 5ου ΚΤΕΛ στη συμβολή των οδών Θηβών και Φαλήρου.

Βραβεία & Διακρίσεις

Ο Πρόεδρος Ιωσήφ Βουράκης και ο ΟΠΑΝ απέσπασαν τιμητικές διακρίσεις, όπως η βράβευση στα Lighting Awards για το ροζ φωτισμό του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, στα πλαίσια της καμπάνιας ευαισθητοποίησης πρόληψης του καρκίνου.

Μαζικές εκδηλώσεις με συμμετοχή χιλιάδων Πειραιωτών

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκαν μεγάλες εκδηλώσεις με συμμετοχή χιλιάδων Πειραιωτών, μικρών και μεγάλων, όπως το Santa run, η Βαρτζάκειος διαδρομή, το Alana Project.

Μεγάλες θεατρικές παραγωγές και καλοκαιρινές συναυλίες

Για το τέλος αφήσαμε τη σημαντική πολιτιστική προσφορά του ΟΠΑΝ μέσω της λειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά καθόλη τη διάρκεια του έτους, αλλά και του Βεάκειου, που αποτελεί σταθερό καλοκαιρινό προορισμό διασκέδασης και ψυχαγωγίας, όχι μόνο για τους Πειραιώτες, αλλά και για όλους τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου.

Διαβάστε επίσης:

Βεάκειο 2022: Πρόγραμμα συναυλιών & παραστάσεων!

br