Ολυμπιακός: Δείτε ποιο κανάλι θα δείξει τον Τελικό του Conference League

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο τελικός του Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα θα μεταδοθεί σε ελεύθερο κανάλι, ώστε να μπορούν όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι να δουν την ιστορική αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Conference League που θα διεξαχθεί στην «Opap Arena» στις 29 Μαϊου με αντίπαλο τη Φιορεντίνα.

Η σπουδαία και ιστορική αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με τους «βιόλα» στην Αθήνα θα μεταδοθεί σε ελεύθερο κανάλι και συγκεκριμένα στο MEGA μετά από προσωπικές ενέργειες του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών προχώρησε σε αυτή τη σπουδαία συμφωνία ώστε να μπορούν όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι να δουν και να απολαύσουν τον ιστορικό τελικό με την ιταλική ομάδα, που θα διεξαχθεί μάλιστα στην Αθήνα, με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει την ευκαιρία να γράψει μία «χρυσή» σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σέντρα του τελικού του Conference League έχει οριστεί στις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης (29/5).