Μπήκε με εγκεφαλικό στον Ερυθρό Σταυρό, νοσηλεύτηκε 5 ημέρες – Η άγνωστη περιπέτεια με την υγεία της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με αφορμή την περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στο Πρωινό και μίλησε για την πρόσφατη νοσηλεία της στον Ερυθρό Σταυρό μετά από ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο.

Αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου είπε για τον Δημήτρη Σταρόβα: «Πραγματικά το ακούω από εσάς τώρα και λυπάμαι πάρα πολύ και εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό. Να’ ναι γρήγορα καλά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένας ωραίος καλλιτέχνης που τον αγαπάει ο κόσμος, και εγώ τον αγαπώ πολύ. Τον εκτιμώ πάρα πολύ γιατί τον ξέρω. Ξέρω τη δουλειά του, δηλαδή και τη μεγάλη καρδιά που έχει».

Στη συνέχεια, η Ελένη Γερασιμίδου πρόσθεσε: «Γενικώς, όμως, να προσέχουμε όλοι μας και να μην πληγώνουμε ο ένας τον άλλον, γιατί πέρασα και εγώ ένα παροδικό ισχαιμικό (επεισόδιο) πριν από λίγο καιρό, το λέω τώρα. Μία σύγχυση λόγου που κράτησε λίγο ευτυχώς, και έμεινα πέντε μέρες στον Ερυθρό Σταυρό. Υπάρχει επικινδυνότητα γιατί τυχαίνει να είμαι ένας τίμιος και ευαίσθητος άνθρωπος. Δεν κάνω τον τίμιο, τον ευαίσθητο και τον καλό άνθρωπο, θα πω με παρρησία ότι είμαι. Ότι προσπαθώ. Εξαιτίας μιας συκοφαντικής δυσφήμισης, έτσι θα το πω στο πρόσωπο μου και στο θέατρο μας. Να προσέχουμε τους συνανθρώπους μας, τους συναδέλφους μας και να μη τους στεναχωρούμε και να μη διαδίδουμε ψευδής ειδήσεις για να έχουμε θέσεις» αποκάλυψε για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της.

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ για τον Δημήτρη, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει. Γιατί έχει πάρα πολύ καλή καρδιά, είναι σπουδαίος. Κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους, εύχομαι και όλα να πάνε καλά, να γίνει καλά γρήγορα. Πρώτα απ’ όλα γιατί είναι σπουδαίος καλλιτέχνης και σπουδαίος άνθρωπος» κατέληξε η Ελένη Γερασιμίδου.