ΝΔ Α Πειραιά: Μανιάτισσα στην κενή θέση του ψηφοδελτίου!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια αντρική και μια γυναικεία θέση έχουν μείνει κενές στο ψηφοδέτιο της ΝΔ στην Α Πειραιά, μετά την επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας της Δόμνας Μιχαηλίδου και την «απομάκρυνση» της Ζωής Ρούσσου.

Όπως έχει γράφει εδώ και καιρό το PP, η κενή θέση πάει «δικαιωματικά» στον Νίκο Βλαχάκο, ο οποίος συνδιάζει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτεί μια τέτοια υποψηφιότητα και φαίνεται ότι οι συζητήσεις με το κόμμα της ΝΔ βρίσκονται στην τελική ευθεία για τα τυπικά.

Οικογένεια του Πειραιά με καταβολές από τη Μάνη, αδερφός του Ήρωα των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκου, ιατρός χειρουργός στο Τζάνειο με μεγάλη προσφορά, Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην υποψήφιος Δήμαρχος, ιδιαίτερα αγαπητός χωρίς κόντρες στο μεγάλο λιμάνι.

Εκκρεμεί βέβαια η επίσημη ανακοίνωση της Πειραιώς, αν και σε όλες τις μετρήσεις συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Νίκου Βλαχάκου και μάλιστα με επιδόσεις έκπληξη!

Από την άλλη, μένει μια κενή γυναικεία θέση στο ψηφοδέλτιο της Α Πειραιά και Νήσων.

Ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα που θα καλύψουν το κενό της Ζωής Ρούσσου, η οποία δεν έλαβε και αμελητέο αριθμό ψήφων.

Τα πρώτα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά της Ιατρού και πρώην Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Βάνας Ανεμοδουρά, αλλά και της Οδοντιάτρου και πρώην Προέδρου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά Μαρίας Μενενάκου!

Και οι δυο με έντονη επαγγελματική και κοινωνική δραστηριότητα στον Πειραιά και με καταβολές από τη Μάνη!

Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του PP, τότε η ΝΔ θα έχει καταρτίσει ίσως ένα από τα πιο ισχυρά ψηφοδέλτια στην ιστορία της Α Πειραιά και Νήσων, ιδίως σε ότι αφορά τις γυναικείες υποψηφιότητες.

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ Α Πειραιά: 4 Μανιάτες & 1 Κρητικός στο ψηφοδέλτιο – Τι γίνεται με τις γυναίκες;

Ο Νίκος Βλαχάκος υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ στην Α Πειραιά!

Εκλογές: Τρέχει κρυφή δημοσκόπηση για την Α’ Πειραιά & Νήσων!

Η Ζωή Ρούσσου υποψήφια με τον Κυριάκο Βελόπουλο στον Πειραιά;