Δύσκολη μέρα για τη Βάνα Μπάρμπα: Η συγκινητική ανάρτησή της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια η Βάνα Μπάρμπα έχασε την αγαπημένη της αδελφή Σούλα, όμως δεν την ξέχασε ποτέ και με αφορμή το θάνατό της ανέβασε ένα συγκινητικό κείμενο στο Facebook για να τιμήσει τη μνήμη της και να δείξει πως δεν την ξέχασε ποτέ.

«Δύσκολη μέρα σήμερα. Σαν σήμερα έφυγες αδερφούλα μου γλυκιά. 13 Ιουλίου κλείνουμε 3 χρόνια. 3 δύσκολα χρόνια χωρίς εσένα. Όλα ξεπερνιούνται. Εκτός την απώλεια. Τελικά. Θέλω να σου πω ότι βρίσκομαι στο σπίτι στο χωριό. Δίπλα στους γονείς μας. Ξύπνησε η μάνα έξω είχε συννεφιά .δεν καταλαβαίνει πια . Δεν της είπαμε τίποτα. Με κοίταξε στα μάτια ..και με ρώτησε. .γιατί η μέρα είναι βαριά σήμερα. Γιατί γκρίζα ..δεν είναι μάνα, όλα καλά είναι, την αγκάλιασα και ησύχασε… ο πατέρας όμως έκλαψε. Αχ. Να ξέρεις πόσο άλλαξε η ζωή μας χωρίς εσένα. Αλλά ξέρω. Ότι από εκεί ψηλά θα μας δίνεις δύναμη ..τη μάνα μας κορίτσι μου. Βοηθά. Τα παιδιά σου, τον Κώστα. Ξέρω ότι στέλνεις δύναμη. Σ’ αγαπώ, πάντα μαζί» έγραψε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει πως θαυμάζει την αδερφή της για τον τρόπο που διαχειρίζεται τη δημοσιότητά της καθώς δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να το κάνει σε μια κλειστή κοινωνία όπως τα Γιάννενα, ενώ είχε τονίσει πως και οι δυο τους έκαναν αυτό που ήθελαν στη ζωή τους: H Bάνα έκανε καριέρα και η Σούλα οικογένεια.

Πηγή: newsbreak.gr