Ο Νίκος Βλαχάκος υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ στην Α Πειραιά!


Πρώτο το Piraeus Press έγραψε για τον 4ο Μανιάτη που κλειδώνει για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον Πειραιά

Πολλές οι πιέσεις που δέχεται από Πειραιώτες, ο αδερφός του Ήρωα των Ιμίων Νίκος Βλαχάκος… και τελικά φαίνεται πως θα είναι υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ στην Α Πειραιά και Νήσων!

Ο Νίκος Βλαχάκος, Διευθυντής της Γ Χειρουργικής στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά και γνωστός από τη θητεία του στα κοινά της πόλης, με αποκορύφωμα την υποψηφιότητα Δημάρχου το 2019, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους Πειραιώτες και ειδικά στο μανιάτικο στοιχείο!

Ο Νίκος Βλαχάκος, αποτελεί συνέχεια της ηρωικής οικογένειας του Παναγιώτη Βλαχάκου, στην οποία αποτίουν φόρο τιμής όλοι οι Έλληνες!

Ένα λόγο παραπάνω να νιώθουν υπερήφανοι έχουν οι συμπατριώτες του Μανιάτες, οι οποίοι καμαρώνουν που η ιδιαίτερη πατρίδα τους χάρισε ένα σύγχρονο ήρωα στην Ελλάδα!

Η κάθοδος Βλαχάκου αποτελεί για την Πειραιώς στρατηγική επιλογή, καθώς πέραν του γεγονότος ότι πρόκειται για μια αναγνωρίσιμη προσωπικότητα, ο Νίκος Βλαχάκος έχει την ικανότητα να συσπειρώσει ένα κομμάτι παραδοσιακών δεξιών ψηφοφόρων της ΝΔ, μειώνοντας τις όποιες διαρροές προς τα δεξιά της!

Μάλιστα, στέλεχος της Δημοτικής Αρχής του Πειραιά (Αντιδήμαρχος), στην οποία συμμετέχει και η παράταξη Βλαχάκου μέσω συνεργασίας, ανέφερε στο Piraeus Press ότι η υποψηφιότητα Βλαχάκου θα ενισχύσει σημαντικά τη ΝΔ ενόψει Εθνικών Εκλογών, ενώ προέβλεψε ότι θα καταγράψει ανέλπιστα καλή εκλογική πορεία σε ατομικό επίπεδο, καθώς είναι αγαπητός από όλους!

Συμπερασματικά, η επιλογή Βλαχάκου θεωρείται κίνηση ματ από την Πειραιώς, καθώς πλέον η ΝΔ θα κατεβαίνει με ισχυρή 5άδα ανδρών, που μαζί με Δόμνα Μιχαηλίδου, Νόνη Δούνια και την τρίτη γυναίκα που θα ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, θα αποτελούν μια ισχυρή ομάδα που αναμένεται να φέρει υψηλό ποσοστό στην Α Πειραιά και Νήσων!

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ Α Πειραιά: 4 Μανιάτες & 1 Κρητικός στο ψηφοδέλτιο – Τι γίνεται με τις γυναίκες;