Πανταχού παρών ο Μπουτσικάκης!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μπορεί να μην έθεσε υποψηφιότητα για Βουλευτής αυτή τη φορά ο πρώην Βουλευτής της ΝΔ Α Πειραιά και Νήσων Χριστόφορος Μπουτσικάκης, όμως δεν ξεχνά τον Πειραιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PP, ο νεαρός επιχειρηματίας δεν έχει αφήσει εκδήλωση για εκδήλωση στον Πειραιά, αποδεικνύοντας ότι δεν τον έδενε με την πόλη  μόνο το «βουλευτιλίκι»!

Στο ήδη βεβαρυμένο πρόγραμμά του από τις σημαντικές ευθύνες που έχει αναλάβει στον κομματικό μηχανισμό της Πειραιώς, μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, έχουν μπει οι συναντήσεις και οι μίνι περιοδείες στην πρώην εκλογική του περιφέρεια, προκειμένου να μη χαθεί ούτε ένας  σταυρός!

Άλλωστε είναι και για τον ίδιο προσωπικός στόχος το 50% για τη ΝΔ στην Α Πειραιά και Νήσων, μετά το 48,5% των εκλογών της 21ης Μαΐου!

Στη φωτογραφία, ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης είναι στην τελετή λήξης των Εκπαιδευτηρίων της Μητρόπολης Πειραιά στο Βεάκειο, ενώ μαζί του κάθονται η κ. Φαίη Υψηλάντη Πρόεδρος του Ομίλου Alter Ego, ο Δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη και υπ. Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης και ο Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του τ. Υφυπουργού Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδου Άγγελος Κωνσταντίνου.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Εκδήλωση στη Φρεαττύδα για την ΔΕΕΠ ΝΔ Α Πειραιά και Νήσων

Κατσαφάδος και Βλαχάκος μαζί σε περιοδεία στα Κύθηρα! (φωτο)