Μιχάλης Λιβανός: «Εμείς κάναμε απλά Εκλογές… και ο Γιάννης Τραγάκης έγραψε ιστορία»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου, την ανάδειξη των νέων Βουλευτών και την ορκωμοσία τους στη Βουλή των Ελλήνων, επέρχεται πάντα μια σχετική ηρεμία στις κατά τόπους εκλογικές περιφέρειες.

Μια από τις πιο ανατρεπτικές εκλογικές περιφέρειες της χώρας ήταν αυτή της Β Πειραιά, με τη ΝΔ να καταγράφει ιστορική πρωτιά και να εκλεγεί τελικά 4 Βουλευτές, για πρώτη φορά στα χρονικά!

Οι λαϊκές γειτονιές του Πειραιά, έφεραν τη ΝΔ πρώτη δύναμη σε όλους τους δήμους της Β Εκλογικής Περιφέρειας Πειραιά, κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν.

Μετά την ολοκλήρωση της σταυροδοσίας μάλιστα και ενώ αρχικά είχαν ανακοινωθεί ως εκλεγμένοι 3 Βουλευτές της ΝΔ - Βρεττάκος, Λιβανός, Μαρκόπουλος - τελικά προστέθηκε και 4ος ο Γιάννης Τραγάκης!

Με αφορμή αυτήν την εξέλιξη της τελευταίας στιγμής για τον μακροβιότερο Έλληνα Βουλευτή Γιάννη Τραγάκη, ρωτήσαμε τον πρωτοεκλεγμένο Μιχάλη Λιβανό να μας πει δυο λόγια.

Δείτε τι ανέφερε ο Μιχάλης Λιβανός στο PP για την εκλογή Τραγάκη:

«Ο Γιάννης Τραγάκης αποτελεί τη ζωντανή μεταπολιτευτική ιστορία της ΝΔ στη Β Πειραιά. Μαζί με τον αείμνηστο Τάσο Νεράντζη κράτησαν αναμμένη τη σπίθα της ΝΔ σε μια αριστεροκρατούμενη εκλογική περιφέρεια για δεκαετίες! 

Η παράταξη τους οφείλει πολλά.

Σχετικά όμως με τον Πρόεδρο Γιάννη Τραγάκη θα ήθελαν να δηλώσω το εξής, που δείχνει και το πολιτικό μέγεθος του ανδρός.

Εμείς κάναμε απλά Εκλογές… Και ο Γιάννης Τραγάκης έγραψε ιστορία, ως ο μακροβιότερος εν ενεργεία Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Αυτό τα λέει όλα!»