Εκλογές: Τρέχει κρυφή δημοσκόπηση για την Α’ Πειραιά & Νήσων!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κρυφή δημοσκόπηση διενεργείται για μεγάλο ενημερωτικό μέσο, στην οποία εξετάζεται το κλίμα που διαμορφώνεται στην Α Πειραιά και Νήσων, ενόψει πρόωρων εθνικών εκλογών!

Μάλιστα, στην έρευνα συμπεριλαμβάνονται τόσο οι εν ενεργεία Βουλευτές, όσο και ονόματα όπως η Δόμνα Μιχαηλίδου που ανακοινώθηκε πρόσφατα από τη ΝΔ, ο Παναγιώτης Φασούλας για το ΠΑΣΟΚ, αλλά και οι Γιώργος Γεραπετρίτης και Νίκος Βλαχάκος για τη ΝΔ, χωρίς να έχουν ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο.

Υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα σχετικά με τις έδρες ανά κόμμα, καθώς το τοπίο είναι ασαφές λόγω του εκλογικού νόμου, πάντως κατά τις πρώτες εκλογές  φαίνεται ότι ανάλογα με το ποσοστό της η ΝΔ θα εκλέξει 2 Βουλευτές (έως 3 το πολύ), 1 έως 2 Ο ΣΥΡΙΖΑ και από 1 έδρα μικρότερα κόμματα όπως το ΚΚΕ, το ΜΕΡΑ25 του Γιάννη Βαρουφάκη (εάν μπει στη Βουλή) και η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, με το ΠΑΣΟΚ να φαίνεται ότι μένει εκτός εκλόγιμων θέσεων.

Σχετικά με τα αποτελέσματα υποψηφίων ανά κόμμα, θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, αν και ήδη φαίνεται να διαμορφώνονται κάποιες τάσεις.

Βέβαια μέχρι τις αρχές Οκτώβρη, οπότε υπολογίζεται να οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές, υπάρχει αρκετός πολιτικός χρόνος προς αξιοποίηση από τους υποψήφιους βουλευτές!

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ Α Πειραιά: 4 Μανιάτες & 1 Κρητικός στο ψηφοδέλτιο – Τι γίνεται με τις γυναίκες;