Μάριος Δαμιανίδης: Αν πει το ναι… θα είναι το φαβορί για την πρωτιά στο Νέο Φάληρο! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δημοτικές Εκλογές Πειραιά 2023: Οι πληροφορίες του PP αναφέρουν ότι ο Μάριος Δαμιανίδης είναι ένα βήμα πριν δώσει τα χέρια με τον Γιάννη Μώραλη για τη Γ’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά

«Φωτιά» έχουν πάρει τον τελευταίο καιρό οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Πειραιά και συγκεκριμένα της παράταξης του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής».

Οι ανακοινώσεις παλαιών και νέων υποψηφίων ανακατεύει την τράπουλα και δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου.

Το PP με σχετικό ρεπορτάζ αποτύπωσε το «μπαράζ» ανακοινώσεων υποψηφίων του Γιάννη Μώραλη, ο οποίος φαίνεται να «σαρώνει» ότι κινείται στον Πειραιά!

Ένα από τα δυνατά αυτοδιοικητικά ονόματα που παίζει τις τελευταίες μέρες είναι αυτό του πρώην Διαμερισματικού Συμβούλου Μάριου Δαμιανίδη.

Πρόκειται για έναν από τους πλέον ενεργούς δημότες της πόλης, με διαρκή παρουσία, ανιδιοτελή και πολυεπίπεδη προσφορά στο Νέο Φάληρο, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που θα σας παρουσιάζει το PP.

Ο Μάριος Δαμιανίδης… επί τω έργω στο Νέο Φαληρο!

Ισχυρή και ασυμβίβαστη προσωπικότητα με πρωταγωνιστικό ρόλο στο γονεϊκό κίνημα, είναι ιδιαίτερα αγαπητός από μικρούς και μεγάλους, ακριβώς λόγω της μεγάλης συνεισφοράς του στο κοινό καλό της γειτονιάς του.

Κάποιοι τον χαρακτηρίζουν συγκρουσιακό καθώς έχει το θάρρος της γνώμης του και δε διστάζει να συγκρουστεί και να την υπερασπιστεί μέχρι τέλους!

Όμως όπως και να έχει, ο Μάριος Δαμιανίδης είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά - αν όχι το πιο δυνατό - για πρωτιά στη Γ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά… που ισοδυναμεί με εκλογή στη θέση του Προέδρου!

Και σίγουρα μια τέτοια «μεταγραφή» θα ήταν ένα μεγάλο συν για το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη!

Οι πληροφορίες του PP πάντως αναφέρουν ότι οι δυο άνδρες είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια… και δεν αποκλείεται να υπάρξουν τις επόμενες μέρες οι σχετικές ανακοινώσεις!

Διαβάστε επίσης:

Δημοτικές Εκλογές Πειραιά 2023: Έρχεται το «Κίνημα των 20»! (ονόματα)

Δημοτικές Εκλογές 2023: «Σαρώνει» τα πάντα ο Γιάννης Μώραλης στον Πειραιά!