Δημοτικές Εκλογές Πειραιά 2023: Έρχεται το «Κίνημα των 20»! (ονόματα)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δημοτικές Εκλογές 2023: Έντονες ζυμώσεις στο παρασκήνιο για το Δήμο Πειραιά σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο Piraeus Press.

Με δεδομένο ότι ο Γιάννης Μώραλης ουσιαστικά παίζει χωρίς αντίπαλο και ποντάροντας σε μια μερίδα Πειραιωτών που για τον α ή β λόγο δε θέλουν να συνταχθούν με το συνδυασμό του Δημάρχου, μια σειρά «παλαιών» αυτοδιοικητικών και τοπικών παραγόντων της πόλης, φέρονται να βρίσκονται σε διαβουλεύσεις για την επόμενη μέρα, ενόψει των Δημοτικών Εκλογών του Οκτώβρη!

Μάλιστα, το επονομαζόμενο και ως «Κίνημα των 20» - καθώς η «ιδρυτική ομάδα» απαρτίζεται από 20 Πειραιώτες με ιστορία στα κοινά του Πειραιά - ετοιμάζει τα επόμενα βήματα, βολιδοσκοπώντας και άλλα ιστορικά στελέχη της τοπικής κοινωνίας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, είναι τουλάχιστον 50 τα πρόσωπα που έχουν προσεγγιστεί ή συνταχθεί στην πρωτοβουλία αυτή, ενώ οι πολιτικές ζυμώσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Όσο και αν ακούγεται παράδοξο, το «Κίνημα των 20» φέρεται να ανιχνεύει διαθέσεις συγκεκριμένων προσώπων, χωρίς όμως ακόμα να έχει επιλέξει κάποιον ως επικεφαλής της πρωτοβουλίας… η οποία έχει σαφώς κεντροδεξιό πρόσημο!

Το Piraeus Press μεταφέροντας τις πληροφορίες που έχει συλλέξει με κάθε επιφύλαξη, παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα τα 20 ιδρυτικά μέλη του «Κινήματος των 20» για τον Πειραιά:

Σπύρος Δριμυλής, Ηλίας Σκαφιδάς, Ηλίας Μάκρας, Νίκος Αρτεμάκης, Γιάννης Μαστρονικόλας, Γιάννης Κουβάτσος, Γιώργος Βοϊδονικόλας, Τάκης Μάλαγας, Γιάννης Αγγελόπουλος, Δημήτρης Λίτσας, Κώστας Πισιμίσης, Ηλίας Χονδροκούκης, Λίτσα Σαρρή, Βαρβάρα Ανεμοδουρά, Κατερίνα Αναγνώστου, Μαίρη Σαββίδου, Κατερίνα Γαρδούνη… ο Μάκης Βουτσινάς και ο πιλότος Βασίλης Βουγιουκλάκης που έρχεται «πετώντας»!

Ισχυρός πρώην αυτοδιοικητικός παράγοντας του Πειραιά σχολίαζε στο PP ότι μπορεί κάποιοι να επιχειρούν να απαξιώσουν το παρελθόν ιστορικών παραγόντων της πόλης, όμως η δυναμική τους είναι ακόμα υπολογίσιμη!

Το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτό το καλοκαίρι δεν πρόκειται να πλήξουμε καθόλου στον Πειραιά!

Διαβάστε επίσης:

Δημοτικές Εκλογές 2023: «Σαρώνει» τα πάντα ο Γιάννης Μώραλης στον Πειραιά!