Δημοτικές Εκλογές 2023: «Σαρώνει» τα πάντα ο Γιάννης Μώραλης στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εκατοντάδες αιτήματα για υποψήφιους με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Εδώ και περίπου 1 μήνα ο Γιάννης Μώραλης έχει ξεκινήσει τις ανακοινώσεις υποψηφίων ξεκινώντας από τους 15 πρώτους εν ενεργεία Αντιδημάρχους και Προέδρους Οργανισμών.

Έκτοτε και καθώς περνούσαν οι μέρες, τα αιτήματα υποψηφίων Δημοτικών ή Κοινοτικών Συμβούλων αυξάνονταν ραγδαία.

Με δεδομένο ότι δε διαφαίνεται στον ορίζοντα άλλη «δυνατή» υποψηφιότητα για το Δήμο Πειραιά προς το παρόν (αν και υπάρχουν κάποιες ζυμώσεις εν εξελίξει…), έχει δημιουργηθεί μια «πανστρατιά» με κατεύθυνση τον «Πειραιά Νικητή» του Γιάννη Μώραλη.

Δεν αποκλείεται λοιπόν αν συνεχιστούν οι ανακοινώσεις υποψηφίων με αυτό το ρυθμό, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης να καταγράψει ένα ακόμα ρεκόρ, αυτό με το μεγαλύτερο ψηφοδέλτιο όλων των εποχών!

Η αυξημένη συμμετοχή αυξάνει τον ανταγωνισμό μεταξύ των υποψηφίων 

Το γεγονός βέβαια ότι μαζεύονται αρκετοί, δημοφιλείς και ικανοί υποψήφιοι δημοτικοί ή κοινοτικοί σύμβουλοι, γεννά τον ανταγωνισμό μεταξύ τους, για αυτό και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ξεκινήσει από πολύ νωρίς την προεκλογική τους εκστρατεία!

Ιδίως δε μεταξύ εκείνων που επιζητούν μια υψηλή κατάταξη, προκειμένου να «κατοχυρώσουν» μια καλή θέση Αντιδημάρχου, ο ανταγωνισμός ήδη έχει χτυπήσει κόκκινο… με ότι αυτό συνεπάγεται!

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο αέρας νίκης που έχει δημιουργηθεί υπέρ της παράταξης του Γιάννη Μώραλη, μόνο υπέρ του μπορεί να λειτουργήσει, καθώς ήδη έχει «κλειδώσει» το μεγαλύτερο μέρος του ενεργού αυτοδιοικητικού δυναμικού της πόλης!