Δήμος Πειραιά – Εκλογές 2023: Οι 15 πρώτοι υποψήφιοι του Γιάννη Μώραλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Γιάννης Μώραλης: Οι ομάδες γράφουν ιστορία!

- Πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ του Πειραιά ανάμεσα στους υποψηφίους

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου πλησιάζουν και ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» βρίσκεται ήδη σε στάδιο κατάρτισης του ψηφοδελτίου με τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο επικεφαλής του Πειραιά Νικητή και δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης ανακοινώνει σήμερα τους 15 πρώτους υποψηφίους, οι οποίοι είναι ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι με θέσεις ευθύνης και έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να διεκδικήσουν εκ νέου την ψήφο των Πειραιωτών στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Μώραλης συναντήθηκε με τους  υποψήφιους, οι οποίοι κατέχουν θέσεις ευθύνης στη διοίκηση του Δήμου Πειραιά ως Αντιδήμαρχοι, Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Οργανισμών και είναι,ανά αλφαβητική σειρά, οι εξής:

1. Αβραμίδης Παναγιώτης

2. Αλιγιζάκη Ασπασία (Σίσσυ)

3. Βοϊδονικόλας Ιωάννης

4. Βουράκης Ιωσήφ

5. Γλύκα – Χαρβαλάκου  Αθηνά (Νανά)

6. Ζαρακέλη Ανδριάνα

7. Ζηλάκου  Χαραλαμπία (Χάρις)

8. Καρακατσάνη Αντωνία

9. Καρύδης Δημήτριος

10. Καψοκόλης Γρηγόριος

11. Μανωλάκος Λεωνίδας

12. Μαρκαριάν  Χαρουτιούν (Τάσος)

13. Ρέππας Παναγιώτης

14. Τζεφεράκος Αλέξανδρος

15. Τουμαζάτου- Γερασιμούλα Αλεξάνδρα

Ο επικεφαλής του Πειραιά Νικητή και δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Με χαρά ανακοινώνω τους 15 πρώτους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του «Πειραιά Νικητή». Πρόκειται για αξιόλογους, έμπειρους και με διάθεση προσφοράς για την πόλη μας, άμεσους συνεργάτες μου, οι οποίοι κατέχουν θέσεις ευθύνης, είτε από το 2014 είτε στην τρέχουσα θητεία. Τους ευχαριστώ για την επιθυμία τους να είναι εκ νέου υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. Η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί αποδίδει καρπούς. Έχουμε πολλά ακόμα να προσφέρουμε και σε καμία περίπτωση το έργο μας και η δυναμική που έχει αποκτήσει αυτή τη στιγμή η πόλη μας δεν πρέπει να ανακοπούν. Οφείλουμε απέναντι στους Πειραιώτες να υπερασπιστούμε τη δουλειά τόσων ετών, αλλά και τον σχεδιασμό μας για το μέλλον. Ο Πειραιάς έχει αλλάξει, όχι μόνο με τα μεγάλα έργα, αλλά και στην καθημερινότητα των πολιτών, καθώς είναι πλέον μια από τις πιο καθαρές πόλεις. Είμαστε επίσης ικανοποιημένοι που ως Δημοτική Αρχή έχουμε σταθεί δίπλα στην κοινωνία και στις ανάγκες των Πειραιωτών. Σε αυτό το όμορφο ταξίδι, έχουμε σχεδιάσει και κάνει ήδη πολλά και είμαι ιδιαίτερα περήφανος όταν βλέπω στο πρόσωπο όλο και περισσότερων Πειραιωτών την αισιοδοξία και την εμπιστοσύνη σε εμάς.Ο «Πειραιάς Νικητής» συνεχίζει ενωμένος, με τον ίδιο δυναμισμό και το ίδιο πάθος για έναν ακόμα καλύτερο Πειραιά τα επόμενα χρόνια. Γιατί οι ομάδες γράφουν ιστορία»!

Ακολουθούν ενδεικτικές δηλώσεις ορισμένων εκ των υποψηφίων

Αβραμίδης Παναγιώτης

Screenshot

«Στις 8 Οκτωβρίου 2023 θα κληθούμε να ψηφίσουμε τους επόμενους Δημάρχους και Περιφερειάρχες. Τιμούμε τα κόμματα και το ρόλο τους στην κοινωνία. Όμως πιστεύουμε ότι οι πολίτες πρέπει να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, να κρίνουν όσα έγιναν ή δεν έγιναν στη γειτονιά τους, στο Δήμο τους με αποκλειστικό κριτήριο το πόσο βελτιώθηκε η ζωή τους. Με χαρά καλωσορίζω την απόφαση του Γιάννη Μώραλη να συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2014 και να επαναδιεκδικήσει την ψήφο των Πειραιωτών για τη νέα Δημοτική περίοδο και συστρατεύομαι μαζί του».

Αλιγιζάκη Ασπασία (Σίσσυ)

«Με τη δύναμη της αποδοχής  και της αγάπης των συνδημοτών μου και πιστεύοντας ότι κατάφερα ως Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης,  αρκετά από αυτά που έπρεπε να γίνουν για τα παιδιά μας συνεχίζω με τον συνδυασμό μας, Πειραιάς Νικητής,  καθώς οφείλουμε και μπορούμε ακόμα περισσότερα. Μαζί με τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη συνεχίζουμε, διεκδικώντας την ανανέωση της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας, για έναν ακόμη καλύτερο Πειραιά, την πόλη της καρδιάς μας»!

Βοϊδονικόλας Ιωάννης

«Αποτελεί ηθική υποχρέωση αλλά και τιμή η εκ νέου υποψηφιότητά μου με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Η Δημοτική Αρχή Μώραλη έχει κάνει πολλά, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής των Πειραιωτών, τις υποδομές και τις παρεχόμενες προς τους δημότες υπηρεσίες, στηρίζοντας τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού. Το πολυσχιδές κοινωνικό έργο που αναπτύξαμε στην ΚΟΔΕΠ με την απόλυτη στήριξη του Δημάρχου, αποτελεί σημείο αναφοράς και οδηγό για όλους τους Δήμους της χώρας. Συνεχίζουμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά για έναν ακόμα καλύτερο Πειραιά, με Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη»!

Βουράκης Ιωσήφ

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα να συνεχίσουμε την κοινή μας πορεία με τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη και σε αυτή τη νέα προεκλογική περίοδο! Τα χρόνια που πέρασαν η ομάδα του «Πειραιά Νικητή» απέδειξε ότι με πολλή και σοβαρή δουλειά ο Πειραιάς μπορεί να αλλάξει! Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε τα προηγούμενα χρόνια στην προεδρία του Ο.Π.Α.Ν. αλλά και για την ευκαιρία να συνεχίσουμε το όραμα μας».

Ζαρακέλη Ανδριάνα

«Ως μέλος της ομάδας του «Πειραιά Νικητή», οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπο μου, τη συνεργασία μας και τη στήριξη του. Όλα αυτά τα χρόνια πετύχαμε το μεγαλύτερο μέρος των στόχων που είχαμε θέσει. Στη νέα θητεία θέτουμε ακόμα υψηλότερους στόχους και είμαστε αποφασισμένοι να τους πετύχουμε και αυτούς. Για τον Πειραιά που αγαπάμε, την πόλη που μας αξίζει».

Ζηλάκου  Χαραλαμπία (Χάρις)

«Με ιδιαίτερη χαρά  και  με αίσθημα ευθύνης  συμμετέχω και πάλι στο συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, ο οποίος με εμπιστεύθηκε, στάθηκε πολύτιμος αρωγός μου και η συνεργασία μας υπήρξε άψογη. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ. Με εμπνευστή δημιουργίας τον ίδιο τον Δήμαρχο αλλά και με στυλοβάτη τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, του οποίου η συμβολή ήταν πολύτιμη και ιδιαίτερη προχωράμε μαζί στο έργο που έχουμε χαράξει για τον Πειραιά μας».

Καρύδης Δημήτριος

«Πριν 4 χρόνια αποδεχόμενος την πρόσκληση του Δημάρχου μας Γιάννη Μώραλη να ενταχθώ στον ανεξάρτητο και υπερκομματικό συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», δεσμεύτηκα ότι θα είμαι πάντα Παρών στον Πειραιά και ιδιαίτερα στις γειτονιές του, δίνοντας την μάχη για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων  τους.
Σήμερα ο Πειραιάς  μετά από σκληρή και ομαδική δουλειά, έχει κάνει πολλά βήματα μπροστά και αυτό αναγνωρίζεται. Με τον Γιάννη Μώραλη συνεχίζουμε την προσπάθεια, για έναν σύγχρονο, παραγωγικό, ανεπτυγμένο και ανθρώπινο Πειραιά. Ο Πειραιάς αλλάζει. Προχωράμε  δυνατά για τον Πειραιά του 2030».

Καψοκόλης Γρηγόριος

«Συνεχίζουμε μαζί. τέσσερα χρόνια, εργαζόμαστε αδιάκοπα για να δημιουργήσουμε ορούς και συνθήκες για έναν καλύτερο Πειραιά, προσπαθώντας να τιμήσουμε με αίσθημα ευθύνης την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι πειραιώτισσες και οι πειραιώτες. Συνεχίζουμε μαζί για να ολοκληρώσουμε το έργο μας, αλλά και να χαράξουμε νέους δρόμους που θα έχουν ως πρωταγωνιστή την πόλη μας. Ευχαριστώ τον δήμαρχο για την εμπιστοσύνη του όλα αυτά τα χρόνια, τους υπάλληλους του δήμου για την συνεργασία μας, αλλά και όλους εσάς».

Μαρκαριάν  Χαρουτιούν (Τάσος)

«Με γνώμονα ένα καλύτερο αύριο για την πόλη του Πειραιά, συνεχίζω στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη, ο οποίος με τη δημοτική ομάδα του Πειραιά Νικητή, έχει καταβάλλει σημαντική προσπάθεια τα τελευταία  χρόνια για να αλλάξει προς το καλύτερο ο Πειραιάς και έχουμε καταφέρει πολλά. Όλοι μαζί ενωμένοι θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για την πόλη που αγαπάμε και πιστεύω πως τα καλύτερα για την πόλη μας έρχονται»!

Τουμαζάτου- Γερασιμούλα Αλεξάνδρα

«Συνεχίζουμε Δυνατοί μαζί για τον Πειραιά μας,  ακόμα  μια φορά , διατεθειμένη  να δώσω     εαυτό  για την πόλη  και τους συνανθρώπους μου, δίνοντας καθημερινά  αγώνα   για την επίλυση των καθημερινών   μεγάλων και μικρών  προβλημάτων, που μας ταλανίζουν όλους. Δηλώνω παρούσα θέτοντας  τον εαυτό μου ξανά υποψήφια με το συνδυασμό του Πειραιάς-Νικητής Γιάννης Μωραλης, Ζητάω την εμπιστοσύνη σας να σας εκπροσωπήσω  για δεύτερη φορά, Δημότες και επαγγελματίες της πόλης μου. Είμαστε Δυνατοί, έχουμε φωνή, συνεχίζουμε μαζί»!