Παλιά Κοκκινιά: 4 υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι με τον Γιάννη Μώραλη στη Δ Δημοτική Κοινότητα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


4 δυναμικές υποψηφιότητες θα εκπροσωπήσουν την Παλιά Κοκκινιά στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου, με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη, στο ψηφοδέλτιο για τη Δ’ Δημοτική Κοινότητα.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά:


Αντωνιάδου Μαρία

Η Αντωνιάδου Μαρία γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Παλαιά Κοκκινιά. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα. Ήταν υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος με τον Πειραιά Νικητή και το 2019.

«Ανέκαθεν στην ζωή μου, δεν μου άρεσαν οι «μεγάλες κουβέντες» και τα «παχιά λόγια». Πιστεύω ότι ο ανθρώπινος σε συμπεριφορές και ενωτικός Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ανήκει σε αυτούς που αγαπούν τα έργα και όχι τα λόγια. Συντάσσομαι μαζί του άλλη μία φορά, για να μπορέσω δίπλα του, με τις μικρές μου δυνάμεις, να πράξω ό,τι καλύτερο για την αγαπημένη μας Δ' Κοινότητα του Πειραιά. Στα Καμίνια και την Κοκκινιά, που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω, δηλώνω παρούσα & αυτοδιοικητικά!  Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο Πειραιά για την τιμητική ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου. Πάντα και σταθερά δίπλα του»!

Σκανδάλης Βασίλης

Σκανδάλης Βασίλης γεννήθηκε, ζει και δραστηριοποιείται στον Πειραιά και την Παλιά Κοκκινιά και η ενασχόληση του με τα κοινά
ξεκινάει από μικρή ηλικία.
Έχει εργαστεί στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha News και τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά - ΚΑΝΑΛΙ 1 και από το 2012 μέχρι σήμερα είναι
υπάλληλος σε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου ΚΑΡΑΒΑ του οποίου
υπήρξε και ποδοσφαιριστής για 15 χρόνια.

«Ξανά μαζί, με τον καλύτερο δήμαρχο Γιάννης Μώραλης και την καλύτερη δημοτική αρχή.
Για όλα αυτά που έχουν γίνει αλλά και αυτά που θα γίνουν μέσα στην επόμενη τετραετία.»

Σταματελάτος Κωνσταντίνος

Σταματελάτος Κωνσταντίνος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Παλαιά Κοκκινιά. Διατηρεί κατάστημα φωτισμού - ηλεκτρολογικού υλικού. Είναι τ. Πρόεδρος και νυν μέλος της Δ’ ΔΗΜ. ΤΟ Καμινίων Νέας
Δημοκρατίας. Έχει διατελέσει μέλος σε εξωραϊστικούς, αθλητικούς και
πολιτιστικούς συλλόγους με ανάλογη δράση και προσφορά. Είναι επί σειρά ετών εκκλησιαστικός επίτροπος στον Ι.Ν Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Πειραιά.

«Tο 2019 εντάχτηκα στον ΠEIPAIA NIKHTH του ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ,οπότε και εκλέχτηκα Κοινοτικός σύμβουλος στη Δ Κοινότητα
(Π. Κοκκινιά , Καραβας , Kαμινια , Aπολλωνας).Με έπεισε ο λόγος του , το όραμα του, και το σχέδιο του βασιζόμενο στην πραγματικότητα
Ως άνθρωπος του επιχειρείν έχω μάθει από μικρός , πως η μόνη πολιτική είναι της αλήθειας και όχι των υποσχεσεων . Θεωρώ πως ο πετυχημένος Δήμαρχος είναι ο καλός μάνατζερ , και ο Μωραλης το έχει αποδείξει . Συνεχίζω στο πλάι του και το 2023 και τον ευχαριστώ για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου Συνεχίζουμε για τον Πειραιά και την Δ Κοινότητα της ανάπτυξης , της μεθόδου και των συνεργασιών.»

Πολυχρονάκη Αναστασία

Η Πολυχρονάκη Αναστασία ζει στην Πάλαια Κοκκινιά, ασχολείται με τα οικιακά, υπήρξε Πρόεδρος σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά.

«Θέλω να προσφέρω στην περιοχή που ζω και αγαπώ γιατί πιστεύω στον  Πειραιά Νικητή και στον Γιάννη Μώραλη, τον οποίο και ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου».

Διαβάστε επίσης:

Δημοτικές Εκλογές 2023: «Σαρώνει» τα πάντα ο Γιάννης Μώραλης στον Πειραιά!