«Μαύρο» στη Μαρία Σταθάκη από το Πρωτοδικείο Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά απέρριψε ένσταση της Μαρίας Σταθάκη κατά του  Συνδυασμού  «Πειραιάς Νικητής»

Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά απέρριψε την ένσταση που είχε καταθέσει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ & ΟΛΕΣ- Γιώργος Γαβρίλης» Μαρία Σταθάκη, κατά του συνδυασμού με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη.

Συγκεκριμένα, η ένσταση της κας Σταθάκη αφορούσε  στην απόφαση ανακήρυξης των 9 επιτυχόντων Κοινοτικών Συμβούλων του Πειραιά Νικητή  στην 4η Δημοτική Κοινότητα, με την Μαρία Σταθάκη να ζητά επανακαταμέτρηση των ψήφων.

Μετά την απόρριψη της ένστασης  το  συμβούλιο  της 4ης  Κοινότητας παραμένει ως εξής: 9 έδρες για τον συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ, 1 έδρα για τον συνδυασμό ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ και 1 έδρα για τον συνδυασμό ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ τον ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ & ΟΛΕΣ- Γιώργος Γαβρίλης.

Πραγματικά πάντως κάποιοι άνθρωποι δείχνουν να είναι εκτός τόπου και χρόνου με τις κινήσεις που κάνουν, μιας και μόνο ως αστείο φαντάζει να αμφισβητείς εκλογικά αποτελέσματα μιας επικής νίκης, τόσο σε επίπεδο Δήμου όσο και σε επίπεδο Κοινότητας (στην 4η εν προκειμένω)!