Η τελευταία Δημοσκόπηση για το Δήμο Νίκαιας – Ρέντη – Αυτός είναι ο αυριανός Δήμαρχος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Λίγες μέρες έμειναν πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και πλέον τα επιτελεία των συνδυασμών δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνων!

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι οργανώνουν τις κεντρικές προεκλογικές τους ομιλίες προκειμένου να κλέψουν τις τελευταίες εντυπώσεις!

Τι συμβαίνει όμως σε Νίκαια & Ρέντη;

Το Piraeus Press σας μεταφέρει τις τελευταίες μετρήσεις που αφορούν στο Δήμο Νίκαιας - Ρέντη και δείχνουν ότι βρισκόμαστε σε οριακό σημείο!

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκοπική έρευνα μεγάλης εταιρίας, υπάρχει ξεκάθαρη παράσταση νίκης με τον Κώστα Μαραγκάκη να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, ξεπερνώντας το 60%!

Στην ψήφο θα κριθεί αν θα πάμε σε 2ο γύρο στο Δήμο Νίκαιας - Ρέντη

Οι ποσοτικές μετρήσεις δίνουν καθαρή πρωτιά του Κώστα Μαραγκάκη και μάλιστα με ποσοστό στο όριο του 43%, που δίνει νίκη από την πρώτη Κυριακή!

Στη δεύτερη θέση φαίνεται να έχει κλειδώσει ο συνδυασμός του ΚΚΕ, ενώ στην τρίτη θέση δίνουν μάχη Λιντζέρης και Τούντας!

Ενώ και εάν οδηγηθεί η εκλογική αναμέτρηση σε 2ο γύρο, ο Κώστας Μαραγκάκης εξακολουθεί να παραμένει το απόλυτο φαβορί για τη Δημαρχία.

Στα ποιοτικά κριτήρια καθαρά πρώτος και πάλι ο Κώστας Μαραγκάκης, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο την άποψη ότι το «παιχνίδι» θα τελειώσει από την πρώτη Κυριακή!

Επιβεβαίωση και από τις στοιχηματικές εταιρίες

Η επιβεβαίωση των ανωτέρω έρχεται από τις μεγάλες στοιχηματικές εταιρίες που ασχολούνται με τις Εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη Stoiximan, ο Κώστας Μαραγκάκης έχει απόδοση 1,15 , δηλαδή θεωρείται σχεδόν βέβαιη η εκλογή του στο δημαρχιακό θώκο της Νίκαιας και του Ρέντη!

Διαβάστε επίσης:

Στοιχηματικές: Αυτός θα είναι ο νέος Δήμαρχος σε Πειραιά και Νίκαια (αποδόσεις υποψηφίων)

Οικογενειακός εμφύλιος στη Νίκαια – Αντώνης Λιντζέρης: «Μην ψηφίσετε τον αδερφό μου για Δήμαρχο»!

Εκλογές 2023: Αυτός είναι ο νεότερος υποψήφιος σε Νίκαια & Ρέντη… και προτείνει ίδρυση Κέντρου δωρεάν ψυχολογικής υποστήριξης!