Οικογενειακός εμφύλιος στη Νίκαια – Αντώνης Λιντζέρης: «Μην ψηφίσετε τον αδερφό μου για Δήμαρχο»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αντώνης Λιντζέρης για τον αδερφό του υποψήφιο Δήμαρχο Νίκαιας Ρέντη Δημήτρη Λιντζέρη: «δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ακόμη κι αν φέρουμε το ίδιο όνομα!»

Απίστευτος οικογενειακός πόλεμος έχει ξεσπάσει στο Δήμο Νίκαιας Ρέντη, μεταξύ των αδερφών Λιντζέρη!

Ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Λιντζέρης κατέρχεται ως υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου, ενώ ο αδερφός του Αντώνης Λιντζέρης ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νίκαιας - Ρέντη… αλλά όχι με το συνδυασμό του αδερφού του!

Και δε φτάνει μόνο αυτό, καθώς ο Αντώνης Λιντζέρης δεν αρκείται στη διαφοροποίηση της θέσης του, παρά σπεύδει με δημόσια τοποθέτησή του να ενημερώσει τους ψηφοφόρους γιατί ΔΕΝ θα πρέπει να ψηφίσουν τον αδερφό του για Δήμαρχο Νίκαιας - Ρέντη!

Διαβάστε παρακάτω την ανοιχτή επιστολή του Αντώνη Λιντζέρη που κάνει αναφορά στον αδερφό του Δημήτρη Λιντζέρη, σε οφ σορ και χρέη που έπρεπε να πληρωθούν!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ

Με αφορμή την συμμετοχή μου στον συνδυασμό του Κανέλλου Τούντα, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
Η διαφοροποίηση μου σε σχέση με την υποψηφιότητα για δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη, του αδελφού μου Δημήτρη Λιντζέρη (πρώην βουλευτή, πρώην πρόεδρο Ε.Ο.Φ), είναι αφενός ΠΟΛΙΤΙΚΗ, είναι γνωστό στην τοπική κοινωνία ότι έχει αποχωρήσει από τον προοδευτικό χώρο που παραδοσιακά προέρχεται η οικογένεια μας εδώ και χρόνια και έχει προσχωρήσει σε πιο συντηρητικά μονοπάτια, (υποστηρίζει ανοικτά και συμμετέχει στις εκδηλώσεις και τους πανηγυρισμούς τους) και αφετέρου ΗΘΙΚΗ, καθώς με αφορμή κάποια κληρονομικά και ΟΧΙ εξαιτίας αυτών όπως διάφορα παπαγαλάκια προσπαθούν να μου χρεώσουν, έμαθα για συμπεριφορές και πρακτικές του, που τόσο σαν άνθρωπος όσο και σαν πολιτικός πάντα καταδίκαζα και «πολεμούσα» για ΚΑΘΑΡΣΗ.
Στη ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΗΘΙΚΗ, στον ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΣΜΟ, τα χρέη πρέπει να πληρώνονται, οι off shores δεν θα έπρεπε να υπάρχουν και οι δικαστικες αποφάσεις να γίνονται σεβαστές. Όσο αναφορά τις δικαστικές αγωγές, ενώ υπάρχουν αποφάσεις καταδικαστικές τελεσίδικες και σε άλλες περιπτώσεις πρωτοβάθμιες καταδίκες, είναι αποκλειστικά και μόνο για εντυπωσιασμό.
Σε ότι με αφορά εμένα, ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ, συμμετέχω στην αυτοδιοικηση απο το 1994 (29 χρόνια) και είμαι ΗΔΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ με τον δημοκρατικό συνδυασμό του ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΤΟΥΝΤΑ.
Σήμερα συνεχίζουμε μαζί την προσπάθεια, επειδή πιστεύω ότι το έργο του θα κάνει καλύτερη την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα στην πόλη μας και γιατί δεν πρέπει να χαθούν άλλες ευκαιρίες για το Δήμο μας.
Γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ακόμη κι αν φέρουμε το ίδιο όνομα…..

Διαβάστε επίσης:

Υποψήφιος Δήμαρχος σε Δήμο του Πειραιά φέρεται να χρωστά 2.000.000 ευρώ!