Νίκος Χρυσοφάκης στο PP: «Ζητώ την ψήφο των Πειραιωτών γιατί…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνέντευξη παραχώρησε στο Piraeus Press ένας από τους πιο δραστήριουσ υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη, ο Νίκος Χρυσοφάκης.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη:

1. Είσαστε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά. Γιατί τώρα; Αγάπη και ενδιαφέρον για τον τόπο ή κάτι άλλο;

Θεώρησα ιδιαίτερα τιμητική την πρόταση που δέχτηκα από τον δήμαρχο μας τον Γιάννη τον Μώραλη. Ο άνθρωπος που άλλαξε την πόλη, με έπεισε ότι ο Πειραιάς μπορεί να πάει ακόμη πιο μπροστά και ότι υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο για το αύριο. Σε αυτή την μεγάλη μάχη για την Πειραιά , τις γειτονιές και τα παιδιά μας, δεν θα μπορούσα να λείψω. Δηλώνω παρών. Θα δώσω και την ψυχή μου για τον Πειραιά!

2. Τι είναι τελικά η μάχη στους Δήμους; Ευκαιρία να εκφραστούν οι τοπικές κοινωνίες ή μια ακόμη αναμέτρηση κομματικών δυνάμεων;

Αλίμονο αν ήταν μια μάχη ανάμεσα στα κόμματα. Η παράταξη μας είναι πολυσυλλεκτική, έχει συσπειρώσει δυνάμεις από όλο το πολιτικό φάσμα, μα και ανεξάρτητους. Τολμώ να πω ότι η πλειοψηφία των δημιουργικών δυνάμεων  αυτής της πόλης  βρίσκονται μέσα στην παράταξη ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ. Μας ενδιαφέρει η πόλη και μόνο η πόλη. Θέλουμε ο Πειραιάς να καταστεί πρωταγωνιστής σε ολόκληρη την Νοτιοανατολική Μεσόγειο.

3. Αν διαλέγατε 5 λέξεις που θα χαρακτήριζαν εσάς και τους στόχους σας ποιες θα ήταν αυτές

Σχέδιο, Δουλειά , Όραμα,  Αγάπη ( για την πόλη), Σεβασμό ( στον συνάνθρωπο)

4. Γιατί  Χρυσοφάκη; Γιατί να σας στηρίξουν ; Τι θα θέλατε να πείτε σε έναν - έναν και σε όλους μαζί τους πολίτες του δήμου σας;

Ζητώ την ψήφο των Πειραιωτών γιατί θέλω να προσφέρω . Οι επιχειρηματικές μου δραστηριότητες στο χώρο της ναυτιλίας και της εστίασης είναι γνωστές, καθώς και η ενασχόληση μου με τα ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης.
Έχω εμπειρία, έχω γνώσεις, μπορώ να δώσω όλες μου τις δυναμεις σε πολλούς τομείς και να συμβάλλω στην ανάπτυξη του Πειραιά  και στη δημιουργία θέσεων εργασίας,  που όλοι επιθυμούμε και προσδοκούμε. Να είναι ο Πειραιάς μια πολύ έξυπνη που θα αξιοποιήσει τη σύγχρονη τεχνολογία, μα και  μια πόλη ανθρώπινη όπου ο δήμος θα στέκεται αρωγός σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.