Νίκαια: Παρέμβαση Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την παράνομη αφισοκόλληση του Λιντζέρη! (έγγραφο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Piraeus Press σχετικά με την αφισορύπανση και την παράνομη αφισοκόλληση του υποψηφίου Δημάρχου Νίκαιας - Ρέντη Δημήτρη Λιντζέρη, υπήρξε άμεση παρέμβαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Μάλιστα όπως αναφέρουν στο Piraeus Press αξιόπιστες πηγές, είχε προηγηθεί και επώνυμη καταγγελία κατοίκου Νίκαιας από 25 Αυγούστου!

Μάλιστα, οι ίδιες πάντα πηγές, αναφέρουν στο PP ότι η εντολή της Κεντρικής Διοίκησης είναι να τηρηθεί αυστηρά το νομικό πλαίσιο που αφορά στην προεκλογική περίοδο και να υπάρξουν και οι ανάλογες προβλεπόμενες ποινές στους παραβάτες.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Δημήτρης Λιντζέρης και ο συνδυασμός του μπαίνουν πλέον σε περίεργα νομικά μονοπάτια, καθώς θα πληρώσουν ακριβά όπως φαίνεται την παράνομη αφισοκόλληση στη Νίκαια!

Το PP παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς αναμένεται και η αντίδραση της Δημοτικής Αρχής Ιωακειμίδη, μιας και όπως μαθαίνουμε, οι υπηρεσίες δεν έχουν κινηθεί ακόμα προκειμένου να καθαρίσουν αρχικά τους δρόμους από τις παράνομες αφίσες και ακολούθως να επιδώσουν τα προβλεπόμενα πρόστιμα!

Διαβάστε επίσης:

Δημοτικές Εκλογές 2023: Δημοσκοπήσεις για Πειραιά, Νίκαια & Κερατσίνι!

Δήμος Νίκαιας: Ο Λιντζέρης κάνει παράνομη αφισοκόλληση και ζητά να τον εκλέξουν Δήμαρχο για να τηρεί τη νομιμότητα! (φωτο)