Δήμος Νίκαιας: Ο Λιντζέρης κάνει παράνομη αφισοκόλληση και ζητά να τον εκλέξουν Δήμαρχο για να τηρεί τη νομιμότητα! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αυτά μόνο ένας δυνατός εκπρόσωπος του βαθέως ΠΑΣΟΚ - του παλιού «καλού» ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας των 90s - θα μπορούσε να τα κάνει εν έτει 2023!

Ο συνταξιούχος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β Πειραιά Δημήτρης Λιντζέρης αποφάσισε μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τα κοινά, να σώσει το Δήμο Νίκαιας - Ρέντη, από τη θέση του Δημάρχου αυτή τη φορά.

Πέραν του γεγονότος ότι ο κατά τα άλλα συμπαθής υπερήλικας Δημήτρης Λιντζέρης δυσκολεύεται να συγκεντρώσει υποψήφιους με κύρος στην τοπική κοινωνία της Νίκαιας και του Ρέντη, φαίνεται ότι ξεκινά πολύ στραβά την προεκλογική του εκστρατεία!

Προφανώς έχει μείνει στις δεκαετίες των 80s και των 90s οπότε η αφισορρύπανση έκανε πάρτυ και η παράνομη αφισοκόλληση αποτελούσε βασικό στοιχείο μιας προεκλογικής καμπάνιας!

Παρανομεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη

Στα χνάρια λοιπόν του Αλέξη Τσίπρα, ο Δημήτρης Λιντζέρης, ο οποίος ζητά την ψήφο των Νικαιωτών για να είναι ο νέος θεματοφύλακας της νομιμότητας στην πόλη, κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε αυτή παρανομώντας!

Αυτό είναι άραγε το «άλμα στο μέλλον» που ευαγγελίζεται στο προεκλογικό του σλόγκαν ο Δημήτρης Λιντζέρης;;

Προφανώς ο ίδιος και το επιτελείο του θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρει να ξεπεράσει το 15-17% (μαξ) που τον δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ευελπιστώντας να πάει σε δεύτερο γύρο!

Με τέτοιες τακτικές όμως, όχι δεύτερο, αλλά ούτε πρώτο γύρο δε θα δει καλά καλά!

Ποιος θα επιβάλλει τη νομιμότητα;

Και το ερώτημα που τίθεται είναι… Σε ένα κράτος δικαίου όπως η Ελλάδα, υπάρχει κάποιος φορέας, κάποιος θεσμός που θα επιβάλει επιτέλους τη νομιμότητα σε αυτή τη χώρα;

Ο Δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης θα τηρήσει τη νομιμότητα; Θα επιβάλει πρόστιμα για παράνομη αφισοκόλληση και αφισορύπανση; Ή θα το περάσει στο ντούκου για να μη χάσει ψήφους των υποστηριχτών Λιντζέρη;

Η Περιφέρεια Αττικής θα επιβάλλει τη νομιμότητα στους δρόμους αρμοδιότητάς της;

Και τέλος πάντων τα συναρμόδια υπουργεία για την ομαλή διεξαγωγή των Εκλογών θα ασχοληθούν ποτέ με την τήρηση της νομιμότητας;

Σημείωση: Όλοι οι παραπάνω εννοείται ότι δρουν και πρέπει να δρουν αυτεπαγγέλτως!

Διαβάστε επίσης:

Δημοτικές Εκλογές 2023: Δημοσκοπήσεις για Πειραιά, Νίκαια & Κερατσίνι!