Νίκαια – Ρέντης: Τέλος εποχής για Ιωακειμίδη – Το συγκινητικό αντίο του! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Κώστας Μαραγκάκης τίμησε το έργο και την παρακαταθήκη του Γιώργου Ιωακειμίδη 

Τέλος εποχής για έναν από τους ιστορικότερους Δημάρχους της Χώρας, τον διαχρονικό Δήμαρχο Νίκαιας - Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη, ο οποίος παράδωσε και επίσημα τα ηνία της πόλης στον Κώστα Μαραγκάκη.

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης, θέλησε να αποχαιρετίσει τους συνδημότες του και τους συνεργάτες του στο Δήμο Νίκαιας - Ρέντη, με ένα λιτό αλλά άκρως περιεκτικό και συγκινητικό μήνυμα, τονίζοντας ότι νιώθει ευλογημένος γιατί του δόθηκε η ευκαιρία να υπηρετήσει την πόλη του από τη θέση του Δημάρχου για 29 συναπτά έτη!

Μάλιστα, ο ισχυρός αυτοδιοικητικός Γιώργος Ιωακειμίδης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, σε μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή, κατά τον από αποχαιρετιστήριο λόγο του!


Διαβάστε το συγκινητικό αντίο του Γιώργου Ιωακειμίδη:

«Τέλος εποχής …

Σήμερα έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος της ζωής μου μετά από 29 χρόνια.

Νιώθω τη μεγάλη ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς που τόσα χρόνια με ψηφίσατε και με στηρίξατε στη θέση του Δημάρχου αρχικά του Ρέντη και μετά Νίκαιας – Ρέντη.

Είμαι από τους ευλογημένους ανθρώπους που μου δόθηκε η δυνατότητα να κάνω αυτό που περισσότερο απ’ όλα ήθελα στη ζωή μου: Να γίνω Δήμαρχος της πόλης μου και όχι μία ή δύο φορές αλλά επτά συνεχόμενες. Έγινα ο μακροβιότερος Δήμαρχος Ρέντη, ο μακροβιότερος Δήμαρχος Νίκαιας και ο πρώτος του ενιαίου πλέον Δήμου. Νιώθω ιδιαίτερα ευλογημένος γι’ αυτό.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερος και σπουδαιότερος ρόλος απ’ αυτόν.

Ένιωσα όμως ότι κουράστηκα, ότι δε θα μπορούσα να είμαι το ίδιο αποδοτικός για την πόλη και έτσι αποφάσισα να κλείσω αυτόν τον κύκλο.
Πάρα πολύ δύσκολη απόφαση, έπρεπε να αλλάξω δέρμα χρειάστηκα χρόνο για να το αποφασίσω και ακόμα με πονάει αλλά έτσι έπρεπε να γίνει.

Εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο Δήμαρχο και όπου με χρειαστεί θα είμαι κοντά του.

Θα μου λείψετε πολύ όλοι εσείς αιρετοί, υπάλληλοι, συνδημότες που ήμασταν συνοδοιπόροι για τόσα χρόνια και μαζί περάσαμε πολλούς δύσκολους κάβους.

Οι κύκλοι πρέπει να κλείνουν για ν’ ανοίγουν νέοι αλλά εσείς είστε το πιο σπουδαίο κεφάλαιο της ζωής μου, η περιουσία μου.

Θα σας αγαπώ πάντα και εύχομαι να συναντηθούμε σε άλλα μετερίζια σε άλλους αγώνες.»

Ο νέος Δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη Κώστας Μαραγκάκης τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον Γιώργο Ιωακειμίδη για τα 41 συνολικά χρόνια προσφοράς του στην αυτοδιοίκηση, καθώς και για την πλούσια παρακαταθήκη που αφήνει με το έργο του.