Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας: «Ο Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος έδωσε εκατομμύρια ευρώ για συναυλίες και απευθείας αναθέσεις»!

Σοβαρές καταγγελίες από τα πλέον επίσημα χείλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Σοβαρές καταγγελίες από τα πλέον επίσημα χείλη για τα έργα και τις ημέρες του Δημάρχου Κερατσινίου - Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου

- Έτσι εξηγείται γιατί το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα πληρώνουν πιο ακριβά δημοτικά τέλη από τη Γλυφάδα!

Έντονο προβληματισμό στους αγανακτισμένους κατοίκους του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας προκαλεί μια viral ανάρτηση που κάνει τις τελευταίες ώρες ξανά τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση είχε γίνει από την Ελένη Δαβγιώτη, υποψήφια δημοτική σύμβουλο με τον συνδυασμό του Τάσου Μύτογλου στις 12 Αυγούστου, ωστόσο όσο πλησιάζουμε στην κρίσιμη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, ολοένα και περισσότεροι δημότες εμφανίζονται στα… κάγκελα με το περιεχόμενο του βίντεο.

Τότε, η κα Δαβγιώτη είχε καταγγείλει -μεταξύ άλλων- ένα… πάρτι απευθείας αναθέσεων από τον νυν δήμαρχο Χρήστο Βρεττάκο.

Η κα Δαβγιώτη δεν είχε μείνει μόνο εκεί, καθώς είχε προβεί σε σοβαρές καταγγελίες που έκαναν λόγο για απόκρυψη οικονομικών στοιχείων από την τωρινή δημοτική Αρχή. «Αφού φτάσαμε μέχρι τον εισαγγελέα, κατάφερα να έχω μπροστά μου τα οικονομικά στοιχεία του δήμου», τόνισε αρχικά στο βίντεο η καταγγέλουσα.

«Πάρτι απευθείας αναθέσεων από τον Βρεττάκο»

«Για πέντε χρόνια, ο κύριος δήμαρχος έκανε 7,5 εκατ. Ευρώ απευθείας αναθέσεις», πρόσθεσε και τόνισε ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερες (αναθέσεις), οι οποίες γίνονται μέσω του ΚΕΚ για τις καλλιτεχνικές διοργανώσεις στον Πολυχώρο και οι οποίες αγνοούνται.

«Υπάρχουν πληροφορίες, ότι για μήνες τώρα, ο κ. Βρεττάκος δεν πλήρωνε τους προμηθευτές, για να δημιουργήσει ένα εικονικό απόθεμα και να βάλει στις αναρτήσεις του ότι έχει 7 εκατ. Ευρώ στο ταμείο», είπε!

Πριν μερικές εβδομάδες, λοιπόν, η κα Δαυγιώτη είχε ολοκληρώσει την καταγγελία της με το ερώτημα που βρίσκεται στα χείλη όλων των Δημοτών, οι οποίοι βλέπουν την πόλη τους να ρημάζει καθημερινά, χωρίς να γνωρίζουν επακριβώς πού πηγαίνουν τα χρήματά τους.

Θα υπάρχουν άραγε λεφτά για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι μετά τις εκλογές;

Πού πήγαν τα δεκάδες εκατ. Ευρώ που θα έπρεπε να έχει ο δήμος στα ταμεία του;

Όλα αυτά τα ερωτήματα ταλανίζουν τους Δημότες Κερατσινίου - Δραπετσώνας οι οποίοι εμφανίζονται κουρασμένοι και αγανακτισμένοι μετά από δυο δημαρχιακές θητείες Βρεττάκου!

Αξίζει άλλωστε να σημειωθεί τις τις τελευταίες ημέρες ο άλλοτε κραταιός δήμαρχος βλέπει τις στοιχηματικές εταιρείες να ανεβάζουν επικίνδυνα τον αντίπαλο του, Τάσο Μύτογλου στην κούρσα για τη δημαρχία, με την αναμέτρηση να είναι δεδομένο πλέον πως θα οδηγηθεί σε δεύτερο γύρο.

Διαβάστε επίσης:

Αδιανόητο: Στο Κερατσίνι πληρώνουν πιο ακριβά δημοτικά τέλη από ότι στη… Γλυφάδα!

Κερατσίνι – Δραπετσώνα: 150 άτομα από τα ΚΑΠΗ στην προεκλογική συγκέντρωση Βρεττάκου (βίντεο) – Τι δείχνει το στοίχημα

Κερατσίνι: Χιλιάδες πολίτες στην Πλατεία Λαού για τον Τάσο Μύτογλου! (βίντεο + φωτο)