Κερατσίνι – Δραπετσώνα: 150 άτομα από τα ΚΑΠΗ στην προεκλογική συγκέντρωση Βρεττάκου (βίντεο) – Τι δείχνει το στοίχημα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απογοητευτική η εικόνα από την ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του απερχόμενου Δημάρχου Κερατσινίου - Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου

Καταρρέει ο άλλοτε κραταιός Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας 

Εικόνα έντονης αποσυσπείρωσης παρουσιάζει η παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου Κερατσινίου Δραπετσώνας Χρήστου Βρεττάκου.

Η αίσθηση που υπάρχει διάχυτη στην τοπική κοινωνία, αποτυπώθηκε με τον πιο γλαφυρό τρόπο στην ανοικτή προεκλογική ομιλία που πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Χρήστος Βρεττάκος στην πλατεία Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Η εικόνα θύμιζε σκόρπια διαδήλωση με 100-150 παρευρισκόμενους, η πλειοψηφία των οποίων προήλθε από τα ΚΑΠΗ, τα οποία μεταφέρθηκαν με πούλμαν στην πλατεία!

«Ο Χρήστος Βρεττάκος δε θυμίζει σε τίποτα τον άλλοτε κραταιό Δήμαρχο και αυτό οφείλεται στην απουσία ουσιαστικού έργου», όπως τονίζει στο Piraeus Press ιστορικό στέλεχος της αριστεράς της Β Πειραιά!

Τι δείχνει το Στοίχημα

Την ίδια ώρα, η ψαλίδα μεταξύ Βρεττάκου και Μύτογλου μειώνεται ραγδαία, όπως φαίνεται και στα προγνωστικά της κορυφαίας ελληνικής στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan!

Ο Χρήστος Βρεττάκος από 1.01 «έπεσε» στο 1.10 ενώ ο Τάσος Μύτογλου από το 5.00 «ανέβηκε» στο 3.00!

Όλα αυτά ενώ ακολουθούν 10 κρίσιμες μέρες μέχρι τις Κάλπες της 8ης Οκτωβρίου και ενώ όλοι οι ποιοτικοί δείκτες κρυφών δημοσκοπήσεων καταγράφουν έντονες τάσεις ανόδου του Τάσου Μύτογλου με παράλληλη πτωτική τάση του Χρήστου Βρεττάκου.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι και στο Κερατσίνι έχει κλειδώσει δεύτερος γύρος Εκλογών!

Διαβάστε επίσης:

Αδιανόητο: Στο Κερατσίνι πληρώνουν πιο ακριβά δημοτικά τέλη από ότι στη… Γλυφάδα!

Δήμαρχος Κερατσινίου Βρεττάκος σε Δημοτικό Συμβούλιο: «Γαμ@ το φιλότιμό μου. Κ@λόπαιδα!» (βίντεο)